University of San Francisco - School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

När du går med i USF School of Management du med på ett universitet som är engagerat i att utveckla medkännande och produktiva ledare.

Vårt uppdrag är att utmana dig att föreställa dig företag och ledning för att skapa en mer human och rättvis värld. Vi kräver akademisk spetskompetens i mänsklighetens tjänst. Vi utökar din förståelse för dagens globala marknadsplats.

Vi är belägna i hjärtat av San Francisco, ett av de mest intensiva affärsekosystemen i världen, vilket gör det möjligt för oss att ge studenter oöverträffad tillgång till högteknologiska, bioteknik-, finans-, riskkapital- och entreprenörsledare.

Förutom de oöverträffade verkliga applikationerna under hela din utbildning vid School of Management är vårt förhållande mellan studenter och lärare 15: 1 för en mycket engagerad och individualiserad inlärningsupplevelse.

Vi erbjuder erfarenhetsmässiga inlärningsmöjligheter som bidrar till en noggrann läroplan och förbereder eleverna för dagens dynamiska marknad. Studenter deltar i ett flertal nationella tävlingar, inklusive Russ Berrie Institute National Sales Competition, den årliga National Intercollegiate Business Ethics Competition och Venture Capital Investment Competition®.

Vi tror på utbildningen för hela människan, och det är därför som service-lärande och samhällsengagemang är krav för studenter. Från praktikplatser i offentliga tjänster till volontärprogram, alla våra studenter deltar aktivt i att förbättra samhället.

Vi samlar studenter från hela världen för att lära sig både de akademiska grunderna för samtida entreprenörskap och innovation samt hårdförtjänt affärserfarenhet och insikter från entreprenörer och affärsmän. Våra alumner representerar 117 industrier i 50 stater, 9 amerikanska territorier och 97 länder runt om i världen.

Upptäck exceptionella akademiska program för grundutbildning och forskarutbildning , lärare av högsta kvalitet och ett student- och alumni-samhälle som aktivt förändrar världen härifrån.

Vi är en AACSB-ackrediterad institution, den högsta standarden för prestationer som endast hålls av 5% av handelshögskolorna över hela världen. Vårt doktorandprogram inom offentlig förvaltning är ackrediterat av NASPAA, den främsta medlemsorganisationen för forskarutbildningsprogram inom offentlig förvaltning, allmän politik, offentliga angelägenheter och offentlig och ideell förvaltning i USA och runt om i världen.

Livet på USF School of Management

Livet på USF är mer än att sitta i ett klassrum. Studenter vid School of Management njuter av rika pedagogiska upplevelser som förbereder dem för dagens dynamiska marknadsplats, från verkliga konsultprojekt och globala fördjupningsprogram till kända talare och interaktioner med ett student- och alumni-nätverk som förändrar världen.

School of Management fakulteten

USF School of Management : s fakultet är engagerade i enastående undervisning och drivs av en dubbel betoning på akademisk stringens och social rättvisa. Våra lärare, utövare och forskare ger studenterna en mängd internationell erfarenhet av ledningsproblem och praxis. Deras forskning utlöses av intellektuell nyfikenhet och berikas av bidrag från akademiker och regerings-, ideella och företagsledare från hela världen.

USFMAN1

Fakulteten är dedikerad till innovativ forskning och bästa praxis, vilket skapar en inlärningsmiljö som kännetecknas av högkvalitativt stipendium och uppmärksam uppmärksamhet åt den sociala effekten av deras arbete. De tjänar vårt samhälle, vår stad och vår värld genom redaktioner, pro bono-konsultation, styrelser och genom serviceinlärningsprojekt inbäddade i deras läroplaner.

Om du vill ansöka direkt till ett av programmen som erbjuds vid School of Management vid University of San Francisco, kan du fortsätta här .

Platser

San Francisco

USF School of Management Downtown Campus

Address
University of San Francisco
101 Howard Street
San Francisco, CA

94105 San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 415-422-2221

Barcelona

Address
Barcelona, Katalonien, Spanien

San Jose

Address
San Jose, kalifornien, Amerikas förenta stater

Taipei

Address
Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited