University of Tampa - Sykes College of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Tampa Sykes College of Business är en ledande privat institution med fokus på utvecklingen av morgondagens globala ledare. Vårt engagemang för excellens återspeglas i vår AACSB-ackreditering - ett erkännande som placerar oss bland de fem bästa procenten av forskarskolor över hela världen.

Våra innovativa program omfattar de senaste verktygen och teknikerna och förser eleverna med avancerade problemlösnings- och analysfärdigheter som behövs för att utmärka sig på en globalt konkurrenskraftig marknad. Högskolan har en livlig koppling till näringslivet, och våra studenter drar nytta av stora erfarenhetsmässiga lärande och nätverkande möjligheter. Det finns många koncentrationsalternativ inom våra MBA- och MS-program, vilket gör det möjligt för studenter att utforska sina talanger och anpassa sina studier.

Våra fakultetsmedlemmar skryter med en imponerande kombination av avancerad akademisk referens och praktisk affärserfarenhet. De gör inte bara ett enastående jobb med undervisning och mentorskap utan bedriver relevant akademisk och branschbaserad forskning. Denna forskning håller oss involverade i utvecklingen av nya teorier och hjälper till i vårt pedagogiska uppdrag.

Sykes College of Business

Sykes College of Business är en integrerad del av ett 100 tunnland universitetscampus inbäddat i hjärtat av Tampa. Som en omfattande institution tillhandahåller University of Tampa ett komplett spektrum av resurser, kvalificerad fakultet och moderna faciliteter.
Sykes College of Business är en av de elit privata skolorna i Sydost som är ackrediterade på både forskarutbildning och grundnivå av AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International är den främsta ackrediteringsorganisationen för företag som främjar kompetens och kontinuerlig förbättring av grundutbildningen och forskarutbildningen.

Vad sätter oss ifrån varandra

I hjärtat av ett av Floridas mest livliga affärssamhällen erbjuder University of Tampa Sykes College of Business en utbildning i världsklass med ett internationellt rykte för framgång.

På Sykes College of Business är vi stolta över de funktioner som skiljer oss bland världens främsta affärsprogram:

  • Högsta ackreditering
  • Innovativ läroplan
  • Utestående fakultet
  • Experientiellt lärande
  • Högteknologiska anläggningar

Sykes College of Business är där morgondagens företagsledare - från precis runt hörnet till världens vidsträckta - kommer att lära, utveckla och nätverk. Högkvalificerade studenter i olika åldrar och bakgrunder får avancerad utbildning i en rad olika discipliner från fakultetsmedlemmar med en puls på näringslivet.

Platser

Tampa

The University of Tampa - Sykes College of Business

Address
401 W. Kennedy Blvd.
Fairgrounds Building

33606 Tampa, florida, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 (813) 253-3333

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited