College of Engineering and Mathematical Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den College of Engineering och Matematiska vetenskaper (CEMS) består av en konstellation av lysande och livfulla avdelningar och program. Vår tvärvetenskapligt synsätt förbereder de studerande för ledande roller samtidigt som de odlar en blandad grupp av forskare. Det är vårt uppdrag att ge staten Vermont en intellektuell resurs för tekniskt driven ekonomisk tillväxt och främja ingenjörsvetenskap, datavetenskap och matematik som yrken i tjänsten för mänskligheten.

College Mission + Profile

CEMS är hem för en skola - Skolan för teknik - och två avdelningar - Institutionen för datavetenskap och Institutionen för matematik och statistik. CEMS lärare och studenter är aktivt engagerade i på campus tvärvetenskapliga program, inklusive Vermont Complex Systems Center, Vermont Advanced Computing Kärna (VACC) och integrativ Graduate Utbildning (IGERT) program. Våra statewide gemenskap uppsökande program når K-12 lärare och elever och inkluderar Guvernörens Institute of Vermont och FÖRSTA Robotics.

Välkommen från Dean Luis Garcia

Välkommen till College of Engineering och Matematiska vetenskaper (CEMS) vid UVM. Du har valt ett ämnesområde som gör att du kan forma framtiden för vår värld som samhället står inför allt större utmaningar, såsom att utnyttja våra begränsade resurser mer effektivt, minska den mänskliga rasen fotavtryck på planeten, och utveckla nya och mer kraftfulla datorverktyg som tillåter oss att lösa problem snabbare och mer effektivt. Som medlem i CEMS gemenskap kommer du att lära sig färdigheter som hjälper dig att utvecklas till en förstklassig STEM tänkare och professionell.

CEMS är en nära sammansvetsad grupp där eleverna lär känna varandra och deras professorer. Vår STEM orienterad skola inom en omfattande universitets inställning ger studenterna möjlighet att dra nytta av en holistisk examen och grundutbildning erfarenhet. Utöver våra utbildningsprogram erbjuder vi även innovativa certifikat program som ger referenser som bygger en individs kompetens och stödja hans eller hennes önskan att göra karriär förändringar, avancera inom ett område, eller tillgång till en högre betalande jobb.

Den korspollinering av idéer är endast möjligt i en miljö som CEMS, där eleverna har möjlighet att få kunskap om stödjande discipliner inom och utanför högskolan. Vårt mål är att ge dig en unik upplevelse som gör att du kan maximera din individuella potential och samtidigt ge dig en utbildning i världsklass och kompetens. Återigen välkommen till CEMS.

Platser

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Address
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Vermont, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 802-656-3131

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: