Union University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid Union University , förvandlas

Lär dig genom rigorösa akademiker. Trivs i ett Kristus-centrerat samhälle. Lyckas i ditt liv och din karriär.

Vid Union University , förvandlas.

Fortsätt dina drömmar tillsammans med studenter från hela landet och runt om i världen. Studera under fakulteten som ger de finaste inom akademisk förberedelse och kristen stipendium.

Union erbjuder mer än 100 studieprogram på sitt huvudcampus i Jackson, Tennessee, USA, utöver flera forskarutbildningar och vuxenstudier, av vilka många kan genomföras helt online.

Vårt uppdrag

Union University ger kristen-centrerad utbildning som främjar excellens och karaktärsutveckling i tjänst till kyrkan och samhället.

Våra kärnvärden

  • Förträfflighet-Driven
  • Kristus-centrerad
  • Människor fokuserade
  • Framtids Riktad

Kristus-centrerad akademisk expertis

Vi förstår att du inte bara vill lära dig nya färdigheter och kunskap utan att vara utmärkt och göra en skillnad i världen. Vi önskar att göra allt för Guds ära - oavsett om det är akademiker eller service. Eftersom Gud bryr sig om vårt arbete och är involverad i allt vi gör, kommer vi inte att vara nöjda med medelmåttighet.

Oavsett vilket program du väljer kommer du att förstå din roll på det området inom ramen för den bibelske tron. Unionen integrerar högsta nivå akademiker med kristen tro i varje studieprogram.

Stängt samhälle

Vi förstår att varje elevs behov är olika och vi är engagerade i din framgång och andliga, intellektuella och fysiska välbefinnande. I Union värdesätter vi varandra och vi visar det genom våra ord och handlingar.

Professorer och anställda känner dig med namn och bryr dig om din framtid. Du stöds av hälso- och rådgivningstjänster och möjligheter till samarbete. Tillbringa meningsfull tid med andra studenter och med fakultetsmedlemmar utanför klassrummet.

Karriärberedning

På Union är du utrustad för fortsatt framgång. Fackliga kandidater utmärker sig i högsta forskarskolor och karriärer runt om i världen. Vi har en stor historia och arv som går nästan 200 år tillbaka, men vi förblir fokuserade på framtiden.

117680_UUataglance.jpg

Platser

Jackson

Address
Union University Drive,1050
38305 Jackson, Tennessee, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium