The University of Findlay

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

The University of Findlay är en flexibel, framtidsinriktad institution som hela tiden söker sätt att betjäna studenter och samhället bättre. I dagens snabba värld anpassar Findlay kontinuerligt program och undervisningsmetoder för att tillgodose behoven hos nuvarande studenter som förbereder sig för morgondagens karriär.

Utbildning vid The University of Findlay erbjuds i format som rymmer studenter i alla åldrar och deras tidspressade livsstilar. Förutom traditionella veckodagskurser erbjuder Findlay kurser på natten, på helgerna och online.The University of Findlay har nästan 60 majors som leder till baccalaureate grader och erbjuder åtta magisterexaminer, en läkare i apotek och en läkare i fysioterapi. Ovanliga och välkända program inkluderar häststudier, pre-veterinärmedicin (djurvetenskap / alternativ pre-veterinärmedicin), kärnmedicinsk teknik, arbetsterapi och fysioterapi samt miljö, säkerhet och arbetshälsohantering.

Utbildningar erbjuds omfatta en magisterexamen i utbildning, en magisterkonst i undervisningen engelska som andraspråk (TESOL) och tvåspråkig utbildning, en master i företagsekonomi, en master i idrottsutbildning, en master i arbetsterapi, en mästare av läkarassistent, en magister inom hälsoinformatik och en magisterexamen inom miljö-, säkerhets- och hälsostyrning samt läkare i apotek och läkare för fysisk terapi.

Tvågraders avslutande program som leder till en kandidatexamen i naturvetenskap erbjuds helt online: företagsledning och miljö-, säkerhets- och hälsohantering. MBA, magisterexamen i miljö, säkerhet och hälsohantering och magisterexamen i utbildning erbjuds också helt online förutom klasser som hålls på campus.


Nästan 3 700 studenter är inskrivna på Findlay, med mer än 2 700 grundutbildningar och nästan 1 000 doktorander. Cirka 1300 studenter bor på campus i bostadshus.

Cirka 340 heltid och deltid fakulteten undervisar regelbundna och online-klasser, med en student-till-fakultetskvot på 15: 1.

The University of Findlay omfattar mer än 388 tunnland, inklusive dess 73 hektar stora campus och sex off-campusanläggningar. Klicka här för en fullständig lista över universitetsanläggningar.

Möjligheterna är överflödiga för lärande ledarskap och interpersonella färdigheter utanför klassrummet. Studenterna kan delta i någon av nästan 100 studentorganisationer, bland annat intressebolag, studentmedier, studentregering, bildkonstgrupper, serviceklubbar, akademiska hedersorganisationer, andliga livsgrupper och grekiska sororiteter och broderskap. Klubbsporter och 28 intramurala sporter håller konkurrenskraften vid liv på campus.

Konstnären blomstra på campus med en mängd teaterproduktioner, konstutställningar och sång- och instrumentmusikkonserter som erbjuder kreativa uttag och utbildning för studenter, samt tjänar som en källa till kulturell anrikning för samhället.The University of Findlay deltar i 24 interkollegiatsporter: 10 män (baseboll, basket, längdåkning, fotboll, golf, inom- och utomhusbana, fotboll, simning och dykning, tennis och brottning); 12 kvinnor (basket, cheerleading, längdskidåkning, danslag, golf, lacrosse, softball, fotboll, simning och dykning, tennis, inomhus- och utomhusbana och volleyboll); och två blandade sporter, västerländska och engelska ridning.

The University of Findlay är medlem i National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II och tävlar i Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference (GLIAC). Båda hästlagen är medlemmar i Intercollegiate Horse Show Association.

The University of Findlay ligger i Findlay, Ohio, en liten stad som är trevlig och progressiv. Findlay har utsetts till en "drömstad" av Demographics Daily, och det har upprepade gånger utsetts till ett av de 10 bästa "mikropolitiska" områdena (små städer) i USA av tidningen Site Selection. Findlay är den enda staden i Ohio som har utsetts till en av de 100 bästa gemenskaperna för ungdomar tre gånger i rad av America's Promise Alliance, en organisation som grundades av Colin Powell.

UF är ackrediterad av Högre Learning Commission och de nationella ackrediteringsorganisationerna för idrottsutbildning, miljöhälsovetenskap och skydd, kärnmedicinsteknik, arbetsterapi, apotek, fysioterapi, läkarassistent, socialt arbete och lärarutbildning. UF: s program är godkända av Ohio Board of Regents.

Platser

Findlay

The University of Findlay

Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 419-434-5507

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium