Universal Arts School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Spaniens bästa animationsskola

15 # Bland de bästa animationsskolorna i världen

Grundades 1994 som ett specialiserat centrum för CGI - datorgenererade bilder- (infografik, 3D-animering, videospel, film, reklam och specialeffekter) och digital bild (grafisk design, efterproduktion, viral video, kortfilm, modefilmer) och webb). Med mer än 3 miljoner timmars träning tillåter vår metod, en pionjär på internationell nivå, oss att hitta arbete i de viktigaste toppstudiorna på planeten.

Det fanns inga Internet- eller videotutorials eller PDF-filer, vi skrev böcker och 3D-programvaruhandböcker för Editorial ANAYA. Vi bildade de crudest virtuella polygonerna i arkaiska datorer. Vi lärde oss de mest primitiva teknikerna Simulation, Animation och FX. Det var början på 90-talet.

Metodutbildning

Vi kan säga att det finns personer som har stor professionell eller personlig framgång trots den typ av utbildning som tagits emot. Det betyder att vi alla har till vårt förfogande ett "klick" som vi kan klicka när vi vill. Den autentiska formationen måste baseras på att skapa en atmosfär där personen väcker sitt inre själv. Det måste finnas ett klimat av yttrandefrihet och förtroende. När en gång ansluter, kan lärandet gå av.

Det handlar om att lära sig en konst och ett yrke, en helhet. För närvarande finns en ny revolution i kunskap och intelligens. Vi tar hänsyn till begrepp som emotionell intelligens, 9 flera intelligenser, social intelligens, synestesi, neuro-språklig programmering, lateral tänkande etc. Nu är det känt att för att kunna lära sig är det nödvändigt att öppna flera samtidiga transversala och bindande banor där personen känner att han använder alla sina förmågor, inte bara de kognitiva.

Utmärkelser och omnämnanden

Att vinna en utmärkelse kan vara svårt på grund av kvantiteten och kvaliteten på många verk som skickas till olika nationella och internationella tävlingar och festivaler. Det viktiga är att främja ditt arbete med alla tillgängliga medel, där företagen normalt ser ut som den professionella marknaden själv. Främjande är grundläggande för att ansluta sig till arbetsvärlden, med den verkliga arbetsutbytet och du kan också observera de nuvarande trenderna i Digital World och dess mest framgångsrika arbetssätt. Projekten är alltid designade för att någon ska se dem, för egen diffusion, för att flytta ditt arbete innebär att flytta din kandidatprofil, där 80% av världens jobbsökningar inte publiceras någonstans. Du måste vara i den verkliga hyrakanalen.

Vi har refererats av American Institution ANIMATION CAREER REVIEW som en av de 100 bästa internationella skolorna, rankade 15: e i världen.

Certifierad internationell garanti

Nyare studier visar att företagen, när de rekryterar, letar efter upp till 70% av kandidatens personliga egenskaper jämfört med 30% för sin akademiska utbildning och CV, vilket sker allt oftare och i synnerhet inom denna bransch. De kommer att leta efter vad du kan göra för dem i företag, inte vad du studerade. Vi är det enda centret i Spanien och först i Europa för att ha fyra godkännanden av den här typen inom sektorn: NewTeks auktoriserade träningscenter, Luxology / Certified Authorized Training Center, Houdini Authorized Training Center och Official Partner Academic av EPIC GAMES, för att lära kraftfulla programpaket NewTek LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini och den kraftfulla motorn av render-Engine of Videogames Unreal Engine. Vi var också auktoriserade av Techimage att leverera mjukvaran "RenderMan" från Pixar. Vi är ett centrum som godkändes av Autodesk och Avid för att undervisa Maya, 3D Studio Max och Avid respektive. Alla är certifikat med en internationell garanti i tjänsten för alla användare.

Stipendier och finansiering

Vi kan hjälpa dig genom att dela avgifterna. Du kan begära att vi gör en personlig betalningsplan. Vi kan justera enligt träningen du väljer en månatlig prenumerationsplan som passar dig.

Vi kan också hjälpa till med bankfinansiering (med olika enheter) i flera månader och hjälpa till med bearbetning och pappersarbete. Du får mindre avgifter för fler månader av finansiering och det kan vara intressant att få tillgång till träningen.

Hitta ditt utbildningsbevis i olika offentliga och privata enheter, nationellt, regionalt eller internationellt och be om de dokument som de begär, vi hjälper dig med förfarandena. Vi har för närvarande en speciell kampanj i våra master och kurser. Kravet att få tillgång till det är att få arbetslöshetsförmånen.

Utbildning, som alla andra produkter eller tjänster, kan ha buntar för träningsgrupper och / eller mer träning med samma budget. Om du kommer med vänner, familj etc. kan vi erbjuda dig ett speciellt erbjudande för en anpassad grupp.

Arbeta i branschen

Med den här utbildningen är det professionella området som öppnar sig mycket varierat och genomförbart, där den globala efterfrågan på marknaden med de framtida yrkesverksamma är verkligen kopplad. Din demohjul gör att du kan demonstrera dina förmågor oavsett din ålder, erfarenhet eller nivå av studier där det viktiga är den kvalitet som kan demonstreras av det arbete de har gjort.

Våra studenter står inför den professionella marknaden som arbetar på flera sätt:

  • Lokala och nationella företag, studior och produktionsföretag
  • Stora företag, storformatstudier och internationella producenter
  • Skapande av egna företag av audiovisuella tjänster och grafik
  • Självarbete i frilansläge, som arbetar för olika kunder lokalt eller internationellt.

Visum för utlänningar

Om du är utländsk student hjälper vi dig med VISA. Du behöver bara maila oss om pappersarbetet för bearbetning. I varje land fungerar det på ett liknande sätt, men med vissa skillnader. Det mest intressanta är att du närmar dig ambassaden eller konsulatet i ditt hemland och be om det pappersarbete du behöver.

I allmänhet kan de flesta eleverna stanna i Spanien upp till 90 dagar utan visum, även om det finns några länder som det är nödvändigt att behandla det oavsett längden på vistelsen i Spanien.

En studentvisum krävs för studier i Spanien när dessa är längre än 90 dagar.

En studentvisum krävs för personer som kommer från vissa länder, oavsett de dagar som kommer att hända i Spanien.

Kraven, förfarandena och varaktigheten varierar från land till land. Därför är det viktigt att informera dig i förväg på närmaste spanska ambassaden eller konsulatet. Det är också nödvändigt att du ser till att du har all nödvändig information för din speciella situation. Dessa skulle vara följande steg:

  1. Gå till den spanska ambassaden eller konsulatet i ursprungslandet. De kommer att ge dig all information om kraven för att ansöka och erhålla studentvisum. Det är viktigt att kontakta ambassaden minst 60 dagar före det planerade startdatumet, eftersom det finns viss tid att behandla viseringsansökningar.
  2. Begär nödvändiga dokument, nyhetsbrev och formulär.
  3. Anmäl dig till kursen eller mästaren efter eget val.

När registreringen är gjord, begär du via e-post ett registreringsbevis för att få studentvisum och dess presentation vid ambassaden eller konsulatet.

Platser

Los Angeles

Address
gower Street 1627
Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Valencia

Address
Hernández Lázaro, 29
46015 Valencia, Valencian Community, Spanien

Valencia

Address
Riba-roja de Túria, 15
46394 Valencia, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium