Läs den officiella beskrivningen

SPANIENENS BÄSTA ANIMATIONSKOLA

15 # bland de bästa animationsskolorna i världen


Grundades 1994, som ett centrum som specialiserat sig på CGI-datorgenererade bilder (Infographics, 3D-animering, videospel, bio, reklam och special effekter) och digital bild (grafisk design, efterproduktion, viral video, kortfilm, modefilmer och webben). Med mer än 3 miljoner timmars träning tillåter vår metodologi, en pionjär på internationell nivå, att hitta arbete i de viktigaste toppstudiorna på planeten.

Det fanns inga Internet- eller videotutorials eller PDF-filer, vi skrev böcker och 3D-programvaruhandböcker för Editorial ANAYA. Vi bildade de crudest virtuella polygonerna i arkaiska datorer. Vi lärde oss de mest primitiva teknikerna Simulation, Animation och FX. Det var början på 90-talet.


Metod utbildning

Vi kan säga att det finns personer som har stor professionell eller personlig framgång trots den typ av utbildning som tagits emot. Det betyder att vi alla har till vårt förfogande ett "klick" som vi kan klicka när vi vill. Den autentiska formationen måste baseras på att skapa en atmosfär där personen väcker sitt inre själv. Det måste finnas ett klimat av yttrandefrihet och förtroende. När en gång ansluter, kan lärandet gå av.

Det handlar om att lära sig en konst och ett yrke, en helhet. För närvarande finns en ny revolution i kunskap och intelligens. Vi tar hänsyn till begrepp som emotionell intelligens, 9 flera intelligenser, social intelligens, synestesi, neuro-språklig programmering, lateral tänkande etc. Nu är det känt att för att kunna lära sig är det nödvändigt att öppna flera samtidiga transversala och bindande banor där personen känner att han använder alla sina förmågor, inte bara de kognitiva.


Utmärkelser och nämnder

Att vinna en utmärkelse kan vara svårt på grund av kvantiteten och kvaliteten på många verk som skickas till olika nationella och internationella tävlingar och festivaler. Det viktiga är att främja ditt arbete med alla tillgängliga medel, där företagen normalt ser ut som den professionella marknaden själv. Främjande är grundläggande för att ansluta sig till arbetsvärlden, med den verkliga arbetsutbytet och du kan också observera de nuvarande trenderna i Digital World och dess mest framgångsrika arbetssätt. Projekten är alltid designade för att någon ska se dem, för egen diffusion, för att flytta ditt arbete innebär att flytta din kandidatprofil, där 80% av världens jobbsökningar inte publiceras någonstans. Du måste vara i den verkliga hyrakanalen.

Vi har refererats av American Institution ANIMATION CAREER REVIEW som en av de 100 bästa internationella skolorna, rankade 15: e i världen.


Certifierad internationell garanti

Nyare studier visar att företagen, när de rekryterar, letar efter upp till 70% av kandidatens personliga egenskaper jämfört med 30% för sin akademiska utbildning och CV, vilket sker allt oftare och i synnerhet inom denna bransch. De kommer att leta efter vad du kan göra för dem i företag, inte vad du studerade. Vi är det enda centret i Spanien och först i Europa för att ha fyra godkännanden av den här typen inom sektorn: NewTeks auktoriserade träningscenter, Luxology / Certified Authorized Training Center, Houdini Authorized Training Center och Official Partner Academic av EPIC GAMES, för att lära kraftfulla programpaket NewTek LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini och den kraftfulla motorn av render-Engine of Videogames Unreal Engine. Vi var också auktoriserade av Techimage att leverera mjukvaran "RenderMan" från Pixar. Vi är ett centrum som godkändes av Autodesk och Avid för att undervisa Maya, 3D Studio Max och Avid respektive. Alla är certifikat med en internationell garanti i tjänsten för alla användare.


Stipendier och finansiering

Vi kan hjälpa dig genom att dela avgifterna. Du kan begära att vi gör en personlig betalningsplan. Vi kan justera enligt träningen du väljer en månatlig prenumerationsplan som passar dig.

Vi kan också hjälpa till med bankfinansiering (med olika enheter) i flera månader och hjälpa till med bearbetning och pappersarbete. Du får mindre avgifter för fler månader av finansiering och det kan vara intressant att få tillgång till träningen.

Hitta ditt utbildningsbevis i olika offentliga och privata enheter, nationellt, regionalt eller internationellt och be om de dokument som de begär, vi hjälper dig med förfarandena. Vi har för närvarande en speciell kampanj i våra master och kurser. Kravet att få tillgång till det är att få arbetslöshetsförmånen.

Utbildning, som alla andra produkter eller tjänster, kan ha buntar för träningsgrupper och / eller mer träning med samma budget. Om du kommer med vänner, familj etc. kan vi erbjuda dig ett speciellt erbjudande för en anpassad grupp.


Arbeta i branschen

Med den här utbildningen är det professionella området som öppnar sig mycket varierat och genomförbart, där den globala efterfrågan på marknaden med de framtida yrkesverksamma är verkligen kopplad. Din demohjul gör att du kan demonstrera dina förmågor oavsett din ålder, erfarenhet eller nivå av studier där det viktiga är den kvalitet som kan demonstreras av det arbete de har gjort.

Våra studenter står inför den professionella marknaden som arbetar på flera sätt:

  • Lokala och nationella företag, studior och produktionsföretag
  • Stora företag, storformatstudier och internationella producenter
  • Skapande av egna företag av audiovisuella tjänster och grafik
  • Självarbete i frilansläge, som arbetar för olika kunder lokalt eller internationellt.

Visum för utlänningar

Om du är utländsk student hjälper vi dig med VISA. Du behöver bara maila oss om pappersarbetet för bearbetning. I varje land fungerar det på ett liknande sätt, men med vissa skillnader. Det mest intressanta är att du närmar dig ambassaden eller konsulatet i ditt hemland och be om det pappersarbete du behöver.

I allmänhet kan de flesta eleverna stanna i Spanien upp till 90 dagar utan visum, även om det finns några länder som det är nödvändigt att behandla det oavsett längden på vistelsen i Spanien.

En studentvisum krävs för studier i Spanien när dessa är längre än 90 dagar.

En studentvisum krävs för personer som kommer från vissa länder, oavsett de dagar som kommer att hända i Spanien.

Kraven, förfarandena och varaktigheten varierar från land till land. Därför är det viktigt att informera dig i förväg på närmaste spanska ambassaden eller konsulatet. Det är också nödvändigt att du ser till att du har all nödvändig information för din speciella situation. Dessa skulle vara följande steg:

  1. Gå till den spanska ambassaden eller konsulatet i ursprungslandet. De kommer att ge dig all information om kraven för att ansöka och erhålla studentvisum. Det är viktigt att kontakta ambassaden minst 60 dagar före det planerade startdatumet, eftersom det finns viss tid att behandla viseringsansökningar.
  2. Begär nödvändiga dokument, nyhetsbrev och formulär.
  3. Anmäl dig till kursen eller mästaren efter eget val.

När registreringen är gjord, begär du via e-post ett registreringsbevis för att få studentvisum och dess presentation vid ambassaden eller konsulatet.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Universal Arts School

Skär en film med VFX Hollywood stil. Kursens mål är att du blir en specialist eller artist i Direction and Creation of Films i digitalt format. Målet är att göra en profe ... [+]

Skär en film med VFX Hollywood stil.

Kursens mål är att du blir en specialist eller artist i Direction and Creation of Films i digitalt format. Målet är att göra en professionell kortfilmskott med visuella effekter, med professionella kameror på en chroma-skärm och uppleva det från början till efterproduktion.

Vem är det till?

Det riktar sig till professionella inom området, potentiella regissörer och nya filmskapare intresserade av att lära mer om Digital Film på ett mer tekniskt och praktiskt sätt. Människor som vill skapa i den sjunde arten och bygga en professionell karriär i Direkt och skapa film i digitalt format. Den här utbildningen är både för akademiker och icke-akademiker, eftersom det är en helt autonom och empirisk träning på ett nytt professionellt område. Med den här utbildningen erhåller personen en professionell kategori, antingen som direktör, övervakare av multiformat digitalfilm (film, modefilmer, fläckar och kortfilm). Det finns inga förutsättningar, du börjar på nivå 0 och den är avsedd för alla publik.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles Spanien Valencia
September 2019
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Universal Arts School

Att forma dina drömmar. I varje film, videospel, reklambit ... konceptkonst är en grundläggande del. All efterföljande design baseras på detta tidigare arbete av koncepta ... [+]

Att forma dina drömmar.

I varje film, videospel, reklambit ... konceptkonst är en grundläggande del. All efterföljande design baseras på detta tidigare arbete av konceptartister och illustratörer. Lär dig att arbeta i det kreativa fältet för att på professionell nivå producera vilken typ av arbete som gäller design och konceptkonst. Avsluta träningen genom att presentera en konkurrenskraftig och attraktiv portfölj, redo för jobb i branschen.

Vem är det till?

Det riktar sig till både yrkesverksamma inom området och människor som vill bygga en professionell karriär inom konceptkonst och illustration. Denna Masterclass är utformad för alla som vill utveckla sina färdigheter ytterligare och utöka sin arbetsmetodik utöver verktyget eller programvaran. Denna utbildning är för akademiker och icke-akademiker eftersom det är en helt autonom och empirisk utbildning på ett nytt professionellt område. Med den här utbildningen får personen den professionella kategorin konceptartist eller illustratör som kan arbeta med film, shorts, reklam, videospel etc. Det finns inga förutsättningar, du börjar på nivå 0 och den är avsedd för alla publik.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles Spanien Valencia
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Universal Arts School

Studieanimation som i en verklig produktionsmiljö. Syftet med kursen är att lära dig att arbeta inom det kreativa området för att på professionell nivå producera vilken t ... [+]

Studieanimation som i en verklig produktionsmiljö.

Syftet med kursen är att lära dig att arbeta inom det kreativa området för att på professionell nivå producera vilken typ av arbete som gäller karaktärsanimering som fokuserar på underhållningsindustrin.

Vem är det till?

Det riktar sig till både yrkesverksamma inom området och personer som vill bygga en karriär inom Animation och / eller Production CGI. Den här utbildningen gäller såväl akademiker som icke-akademiker eftersom det är en helt självständig och empirisk träning i en ny professionell sektor. Med denna träning får personen den professionella kategorin Character Animator som kan fungera i film, shorts, reklam, videospel etc. Det finns inga förutsättningar, du börjar på nivå 0 och den är avsedd för alla publik.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles Spanien Valencia
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Universal Arts School

Digital skulptur extrema. Lär dig att arbeta i "Sculpting" -läget för att skapa de mest komplexa och detaljerade 3D-modellerna på marknaden. Du kan använda detta kraftful ... [+]

Digital skulptur extrema.

Lär dig att arbeta i "Sculpting" -läget för att skapa de mest komplexa och detaljerade 3D-modellerna på marknaden. Du kan använda detta kraftfulla program ensam eller kombinera det med andra 3D-paket, implementera skapelsens kraft exponentiellt.

Vem är det till?

Det riktar sig till både yrkesverksamma inom området och människor som vill bygga en professionell karriär inom Digital Sculpting och CGI Production. Med denna träning får man professionellt jobba med Zbrush som konstnär (biograf, videospel, shorts, reklam, etc.). Det finns inga förutsättningar, du börjar på nivå 0 och den är avsedd för alla publik.

programvara

ZBRUSH - SUBSTANCE PAINTER - MARVELOUS DESIGNER - MARMOSET - XNORMAL - TOPOGUN - PHOTOSHOP - MAYA o 3DSMAX.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles Spanien Valencia
September 2019
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Universal Arts School

Den mest kompletta utbildningen för att skapa videospel. Lär dig branschtekniker för att skapa fantastiska världar, designa racerbilar, skapa legendariska hjältar och sku ... [+]

Den mest kompletta utbildningen för att skapa videospel.

Lär dig branschtekniker för att skapa fantastiska världar, designa racerbilar, skapa legendariska hjältar och skurkar eller förbereda sportkonkurrenser, samt få dem till liv för att inkludera dem i ett videospel.

Vem är det till?

Det riktar sig till både yrkesverksamma inom området och personer som vill bygga en karriär inom Animation och / eller Production CGI. Denna utbildning är för akademiker och icke-akademiker eftersom det är en helt autonom och empirisk utbildning på ett nytt professionellt område. Med denna träning får personen den professionella kategorin CG Artist som kan fungera på film, shorts, reklam, videospel etc. Det finns inga förutsättningar, du börjar på nivå 0 och den är avsedd för alla publik.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles Spanien Valencia
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Universal Arts School

Lär dig att utrusta dina datorspel med artificiell intelligens. Lär dig att programmera inom de mest använda videospelmotorerna på marknaden, UNREAL ENGINE och UNITY. Du ... [+]

Lär dig att utrusta dina datorspel med artificiell intelligens.

Lär dig att programmera inom de mest använda videospelmotorerna på marknaden, UNREAL ENGINE och UNITY. Du kommer att lära dig och / eller fördjupa dig på språk som JavaScript, C, HTML, PHP, MySQL, Three.js och C #. I denna 8-månaders mästare lärs alla delar av videogamesprogrammet djupt och förbereder dig för att presentera ett slutprojekt.

Vem är det till?

Kursen riktar sig till yrkesverksamma inom sektorn samt personer som vill bygga en professionell karriär inom videospelprogrammeringen. Den här utbildningen gäller såväl akademiker som icke-akademiker eftersom det är en helt självständig och empirisk träning i en ny professionell sektor. Med den här träningen får personen en ny professionell kategori som en multiplatform videospelprogrammerare. Det finns inga förutsättningar, du börjar på nivå 0 och den är avsedd för alla publik.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles Spanien Valencia
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska