Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Floridas campus är organiserade för att genomföra den disciplinbaserade dubbelspråkutbildningen på universitetsnivå i Florida. Detta campus serverar ett kulturellt mångfald av studenter, som erbjuder akademiska program och personaliserade tjänster av kvalitet, som tillgodoser den vuxna elevens behov.

South Florida Campus ligger vid 15201 NW 79th Court, Miami Lakes, FL 33016.

Tampa Bay Campus ligger på 3655 W Waters Ave. Tampa FL 33614

Metro Orlando Campus ligger på 5601 South Semoran Blvd. Svit 55, Orlando FL 32822

  • Klassrum, datalaboratorier, språklaboratorier, hälsovetenskapliga laboratorier och ett bibliotek.
  • Administrationskontor, studielounge och fakultetssalong.
  • Parkeringsområdet är tillgängligt för studenter och administration.

Snabba fakta

  • 956 studenter
  • 29 Akademiska program
  • 17 års tjänst
  • 1632 Kandidater

Vilka vi är

Ana G. Mendez universitet är en icke-vinstdrivande institution i verksamhet sedan 1949. Med cirka 40 000 studenter är det det största privata universitetet i Puerto Rico. 2003 öppnade Ana G. Mendez University Metro Orlando Campus i delstaten Florida och erbjuder bachelor- och magisterexamen från sina universitet på ett campus och med ett flexibelt schema. Numera erkänns Ana G. Méndez-universitetet för att ha betjänt latinamerikanska vuxna studenter i det kontinentala Förenta staterna med fem campus som arbetar i delstaten Florida, Maryland, Texas och District of Columbia.

p.jpeg?fv_content=true&size_mode=5

Lär känna det första programmet för dubbelspråk för högre utbildning för vuxna i landet

Högre utbildning

Första högskoleprogrammet med dubbelspråk för vuxna i landet.

Finansiellt stöd

Ekonomiskt stöd är tillgängligt för studenter som kvalificerar sig.

Instruktionsdesign

Instruktionsdesign är baserat på bästa praxis i Discipline-Based Dual Language Immersion Model ®.

Placeringstester

Språkplaceringstester administreras för att bestämma elevens färdighetsnivåer på engelska och spanska

50% engelska och 50% spanska

50/50 strukturerad instruktionsmetod.

E-Lab

Studenterna har tillgång till E-lab-tjänster för att förbättra språket och akademiska färdigheter.

Flexibla kurser

Kurser erbjuds generellt i 5, 8, 10 och 15 veckors sessioner.

Helårsregistrering

Vår registrering är under hela året.

Tillämpad läroplan

Läroplanen integrerar elevernas professionella erfarenheter i klassrumsaktiviteter.

Kursvalidering

Vi validerar kurser från utländska institutioner. Tidigare poäng som inte är föråldrade löper inte ut.

Kursekvivalens

Kreditekvivalens från utländska akademiska institutioner utvärderas och kan accepteras för antagning.

Kursen kredit

Kredit för kurser kan erhållas genom utmaningsexamen för portföljpresentation.

Välkomstmeddelande

Ana G. Méndez University, som uppfyllde sitt åtagande att erbjuda alternativ för högre utbildning till olika publik och i bästa intresse av att betjäna behoven hos det latinamerikanska samhället i USA, började 2003 att erbjuda tvåspråkiga utbildningsalternativ för vuxna på Orlando Metro Campus . På Orlando Campus har vi för närvarande mer än 1400 studenter och erbjuder mer än 25 olika akademiska program. Senare inrättades ett nytt campus i södra Florida, beläget i Miramar-området, där vi nu har mer än 900 studenter. Det senaste campuset grundades i Tampa Bay-området 2010 och har för närvarande mer än 400 studenter.

Enligt lagarna i Puerto Rico består SUAGM av tre universitet som är ackrediterade av "Mellanstaterna"; Ana G. Méndez University (Gurabo), Ana G. Méndez University (Cupey) och Ana G. Méndez University (Carolina). Ana G. Méndez University är det näst största privata universitetet i Puerto Rico med mer än 60 års etablerade och mer än 42 000 studenter. Dessa universitet är de som tilldelar examen för de många akademiska program som vi för närvarande erbjuder i USA.

Mission & Vision

South Florida Campus är organiserat för att implementera den disciplinbaserade dubbelspråkutbildningen på universitetsnivå i South Florida. Detta campus serverar ett kulturellt mångfald av studenter som erbjuder akademiska program och personaliserade tjänster av hög kvalitet, som tillgodoser den vuxna elevens behov.

Våra principer

Som en del av sin filosofi följer Ana G. Mendez University principen om lika utbildningsmöjligheter för sina studenter på våra tre institutioner: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) och Ana G. Méndez University (Cupey).

Med denna vägledande princip erhåller, tar emot och administrerar universitetet en mängd olika finansiella stödfonder i form av bidrag, studiearbete och lån för studenter som har ekonomiskt behov och som är berättigade. Studentstödet tillhandahålls av federala och statliga regeringar, institutionen och från donationer från den privata sektorn.

Vår institution distribuerar dessa medel så effektivt som möjligt och gynnar en student med så många typer av ekonomiskt stödprogram som är berättigat att uppfylla kostnaderna för att uppnå sitt akademiska mål.

Ana G. Mendez universitets finansiella stödportal tillhandahåller de policyer och rutiner som styr oss vid fördelningen av medel, i enlighet med gällande regler. Den ger också studenten anvisningar för att ansöka om ekonomiskt stöd, inklusive hur man fyller i den gratis ansökan om finansiell studenthjälp (FAFSA) som krävs för att få tillgång till federalt ekonomiskt stöd. Andra relevanta normer, policyer och förordningar som studenter bör vara medvetna om inkluderas också.

Platser

Miami Lakes

Address
15201 NW 79th Court
Miami Lakes, florida, Amerikas förenta stater

Tampa

Address
3655 W Waters Ave
33614 Tampa, florida, Amerikas förenta stater

Orlando

Address
5601 S Semoran Blvd
32822 Orlando, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium