University Of Maryland Baltimore

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om UMB

UMB är Marylands enda folkhälso-, lag- och humanitära universitet. Sex professionella skolor och en forskarskola ger majoriteten av vård, mänskliga tjänster och jurister i Maryland varje år.

UMB: s Snabba Fakta

Universitetet i Maryland, Baltimore (UMB) öppnade 1807 och är Marylands folkhälsovetenskap, juridik och humanitärt universitet som är dedikerat till utmärkande inom utbildning, forskning, klinisk vård och offentlig service.

UMB registrerar över 6 700 studenter i sex nationellt rankade yrkesskolor - tandvård, lag, medicin, omvårdnad, apotek och socialt arbete - och en tvärvetenskaplig forskarskola. Universitetet erbjuder 62 doktorand-, magister-, baccalaureat- och certifikatprogram och beviljar de flesta av de professionella praktiska doktorsexamen som tilldelas i Maryland.

UMB är ett blomstrande akademiskt hälsocenter som kombinerar avancerad biomedicinsk forskning och exceptionell patientvård. UMB: s extramural finansiering uppgick till 667,4 miljoner dollar i 2018, och varje deltagare i tio / ålderspåriga lärare tar i genomsnitt $ 1,3 miljoner i forskningsbidrag i genomsnitt till UMB varje år.

University of Maryland BioPark, Baltimores största bioteknikkluster, bränner kommersialiseringen av nya droger, behandlingar och enheter, vilket ger 1000 forskare och entreprenörer utrymme att skapa och samarbeta.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Uppdrag

Att förbättra det mänskliga tillståndet och tjäna det allmänna gott för Maryland och samhället i stort genom utbildning, forskning, klinisk vård och service.

Syn

Universitetet kommer att utmärka sig som en framstående institution i sina uppdrag att utbilda proffs, genomföra forskning som behandlar verkliga frågor som påverkar människans tillstånd, ger utmärkt klinisk vård och övning och tjänar allmänheten med engagemang för att förbättra hälsa, och det allmänna gott. Universiteten kommer att bli en dominerande ekonomisk ledare för regionen genom innovation, entreprenörskap, filantropi och tvärvetenskapligt och interprofessionellt samarbete. Universitetet kommer att utöka sin räckvidd med kännetecken lokala och globala initiativ som positivt omvandlar liv och vår ekonomi. Universitetet kommer att vara ett ledstjärna för världen som en miljö för lärande och upptäckter som är rik på mångfald och inkludering. Universitetets pelare av professionalism är civilitet, ansvarsskyldighet, öppenhet och effektivitet. Universitetet kommer att vara ett pulserande samhälle där studenter, fakulteter, personal, besökare och grannar är förlovade intellektuellt, kulturellt och socialt.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Platser

Baltimore

Address
West Lexington Street,620
21201 Baltimore, Maryland, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium