University Of South Florida Tampa

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of South Florida, ett framstående statligt forskningsuniversitet! University of South Florida ligger i hjärtat av Tampa Bay och är dedikerat till att ge studenterna möjlighet att maximera sin potential för livslång framgång.

USF ligger i den livliga och mångsidiga regionen Tampa Bay, med campus i Tampa, St Petersburg och Sarasota-Manatee. Tillsammans tjänar dessa campus mer än 50 000 studenter och erbjuder grundutbildning, doktorsexamen, specialist och doktorsexamen.

I våra 14 högskolor väljer studenter från över 180 huvudämnen och koncentrationer, från företag och teknik till konst och USF Health. Vi är dedikerade till att ge våra elever möjlighet att blomstra och har erkänts nationellt för att stänga prestationsgapet oavsett ras, bakgrund eller socioekonomisk status.

Under de senaste fem åren har USF varit det snabbast stigande universitetet i landet, offentligt eller privat, på US News och World Reports lista över bästa universitet. USF rankas som det 46: e bästa offentliga universitetet i Amerika.

Våra forskarutbildningar fortsätter att räknas bland de bästa, enligt US News and World Report, med åtta program som rankas bland topp 50 under 2018.

Effektiv, global forskning är central för USFs uppdrag som statens enda storstadsforskningsuniversitet, som utsetts av Florida Board of Governors. År 2018 nådde USF topp 25 offentliga universitet för forskningsutgifter - och 42: e i landet totalt sett bland offentliga och privata universitet. Med en total forskningsutgift på 592 miljoner dollar 2017-2018 ligger USF i framkant när det gäller banbrytande forskning inom medicin, vetenskap, teknik, konst och mer.

USF grundades 1956 och är ledande bland unga universitet. Vår teknikinkubator på campus har skapat över 230 jobb lokalt, och vårt Center for Entrepreneurship rankas bland de 15 bästa nationellt. Vi är också ledare internationellt och var 2018 den största producenten av Fulbright Scholars i landet, för andra året i rad.

Vår framåtblickande entreprenörsanda har hjälpt oss att odla en exceptionell miljö för våra studenter. År 2018 fick USF Active Minds Healthy Campus Award, givet som ett erkännande för vår framgång med att prioritera och främja hälsan och välbefinnandet för våra studenter. Och nu finns ett kapitel av Phi Beta Kappa - den mest prestigefyllda nationella hedersorganisationen i landet - USF är redo att hjälpa dessa studenter att frigöra sin största potential.

Vår tro på att varje student kommer att lyckas om de får möjlighet informerar allt vi gör här på USF. Vi välkomnar dig att utforska mer om vårt universitet - personligen och online - och upptäcka hur du kan blomstra på USF.

Platser

Tampa

Address
East Fowler Avenue,4202
33620 Tampa, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium