University Of Wisconsin - La Crosse

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det historiska centrala La Crosse, som är känt som en av de bästa platserna att bo med sin konst, restauranger och shopping, ligger bara några steg, eller en gratis bussresa från campus. Med en befolkning på 52 000 finns det mycket att se bortom stadens gränser. Gå ut och utforska de omgivande bluffarna. Campa, vandra, kajak och cykla. Utsikten förblir etsad i ditt minne under en livstid. När allt kommer omkring kan det vara bra för din hjärna att slå böckerna, men naturen matar själen.

Upplev innovativa akademiker längs Wisconsins vackra västkust! Du kommer att se varför vi rankas bland stellar Midwest-universitet och är en Kiplers högsta värde. Vi är: Inbäddat kring höga bluffar och slingrande floder, är La Crosse regionens kulturella nav.

Var en del av ett involverat, aktivt campus. Bli inspirerad längs nya vägar. Förbättra din utbildning genom att stimulera akademiska, sociala och kulturella upplevelser. Upptäck små klassstorlekar och fantastiska lärare som engagerar studenter i och utanför klassen.

Dessa fina egenskaper leder till höga retentionsnivåer och starka graderingar. Våra studenter är inte bara framgångsrika på campus - de hittar också varaktiga karriärer.

Platser

La Crosse

Address
State Street,1725
54601 La Crosse, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium