University at Albany

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bevisbaserade domar och försiktiga politiska val om brott och rättvisa kräver förståelse för brott, kriminellt beteende, straffrättsliga processer och lagen. Studien av straffrättsliga rättigheter vid University at Albany behandlar dessa fenomen.

Den internationellt kända UAlbany School of Criminal Justice är hem för det 2: a rankade doktorandprogrammet och det 3: e rankade grundprogrammet i landet. Vi var det första programmet i landet som erbjöd en doktorsexamen i straffrättsliga frågor och uppfann praktiskt taget disciplinen när en stjärnbelagd grupp av fakulteter inledde en helt ny strävan och samlade forskare från juridik, offentlig förvaltning, psykologi, sociologi och relaterade områden. att skapa ett program som tittade bortom gärningsmannen för att utforska brottets natur och hela det straffrättsliga systemet.

Sedan starten har skolan varit tvärvetenskaplig i sitt tillvägagångssätt. Våra akademiker har varit mycket framgångsrika som akademiker och som utövare. Utexaminerade hittar möjligheter inom det växande akademiska området för straffrättslig forskning och undervisning, alla verksamhetsbyråer för straffrättsliga rättigheter och i de många privata och ideella organisationer som tillhandahåller tjänster eller ger politiska rekommendationer.

Platser

Albany

Address
Washington Avenue,1400
12222 Albany, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium