University of Alabama at Birmingham School of Dentistry

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UAB School of Dentistry ligger i ett pulserande och expansivt urbana campus i hjärtat av ett ledande akademiskt medicinskt centrum.

Skolan består av 7 akademiska avdelningar och en mängd olika utbildningsprogram som spänner över de största tandspecialiteterna. Styrd av en omfattande strategisk plan främjar vi mångfald av tankar och omfamnar en mångfald fakultet, personal och studentkår som berikar UAB-upplevelsen.

Vårt mål är att utbilda en progressiv arbetskraft i munhälsan och främja vetenskapen för att optimera munhälsan i hela vår stat, nationen och världen. Vi erbjuder en förstklassig inlärningsupplevelse, rikliga möjligheter till livslångt lärande och ett antal hjälpprogram som stöds av internationellt erkända lärare och ett starkt nätverk av alumner och samhällspartners. Studenter utsätts för både djup och bredd av kliniska erfarenheter, medan studenter och lärare kan delta i både klinisk och laboratorieforskning inom områden som kraniofacial utveckling / genetik, biomaterialvetenskap, oral mikrobiologi och infektions / värdrespons, oral cancer och kliniska resultat / implementeringsvetenskap. Genom vår omfattande kliniska verksamhet och robusta samhällssamarbete erbjuder vi högkvalitativ patientvård för invånare i Alabama och omgivande områden.

Platser

birmingham

Address
7th Avenue South,1919
35233 birmingham, Alabama, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: