University of California, Berkeley

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Briljans i åtgärd

Berkeley International Study Program (BISP) ger möjlighet till kortsiktiga studier utomlands på världsklass och kulturellt rik University of California, Berkeley . Hängivenligt kallad "Berkeley" eller "Cal", den är känd för sina bästa forskare, social aktivism, innovation och diverse studentkroppar. Med andra ord, "Brilliance in Action."

Berkeleys professorer är några av de bästa inom sina områden, engagerade i banbrytande forskning, innovativt tänkande, inspirerande undervisning och samhälls service. Inte mindre än sju av universitetets nuvarande fakultet håller Nobelpriset och visar den kompetensnivå som erbjuds vid detta högskolan. I vår globaliserade värld fortsätter UC Berkeley famously att främja yttrandefrihet och genomtänkt debatt, eftersom arbetslivet och sociala nätverk blir alltmer diversifierade.

Campusen är levande och levande med några av de bästa bachelor- och doktorander från Kalifornien och över hela världen, som aktivt engagerar sig i campuslivet och i samhället. Campus och omgivande områden är rik på kultur, med obegränsade möjligheter att uppleva livet i Kalifornien och USA

Som ett resultat av universitetets fortsatta forskning och akademiska kompetens är UC Berkeley högst upp på flera världsrankningar. Enligt Times Higher Education har det varje år utsetts till ett av världens ”Elite Six” globala universitetsmärken . Dessutom har UC Berkeley utnämnts till det främsta offentliga universitetet i USA i USA: s News and World Report 2020 globala rankningar av universitet , som det har varit i många senaste år.

Så mycket att se, så mycket att göra!

Berkeley-campuset surrar av livet, med mer än 42 000 studenter från Kalifornien och runt om i världen för att skapa en dynamisk och sammankopplad gemenskap. Dagliga aktiviteter, föreställningar och evenemang är vanliga på campus och omgivning och är öppna för både studentpopulationen och allmänheten.

BISP-studenter uppmanas att delta i studentgrupper , varav över 1000 finns tillgängliga för att välja från hela campus.

Eleverna reser ofta till roliga och spännande platser i Kalifornien. Vanliga resor inkluderar närliggande San Francisco, Napa Valley, Lake Tahoe, Yosemite och ner kustnära stränder till Los Angeles, Hollywood och San Diego. Under skolavbrott kan de gå utanför Kalifornien till Las Vegas, Grand Canyon, upp i Pacific Northwest till Oregon eller Washington, New York, Chicago, Florida, Texas eller en viss favorit är Hawaii.

Platser

Berkeley

Address
Berkeley International Study Program
Department of Sociology
410 Barrows Hall

4720-1980 Berkeley, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium