University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sedan grundandet 1962 har UC Davis College of Engineering examinerat mer än 29 000 ingenjörs- och datavetenskapstudenter som studerar inom discipliner, allt från bioteknik till rymdutforskning.

UC Davis College of Engineering har genom sin historia gjort en positiv skillnad i världen genom socialt ansvarsfull teknik. Idag är vi stolta över att förbereda mer än 4600 grundstudenter och nästan 1200 doktorander för att bli nästa generation av ingenjörsledare och entreprenörer.

Genom att koppla ihop människor och teknik löser vi världens mest pressande problem

och skapa nästa generation ingenjörsledare och entreprenörer. Vår fakultet, studenter, personal och partners samarbetar för att utforma en bättre morgondag och göra en positiv skillnad i världen. Det finns i allt vi gör.

Att konstruera en bättre värld kräver lösningar av en annan kaliber och kräver innovation inom olika discipliner med ett designcentrerat tillvägagångssätt. Från energi, klimat och transport till biomedicin, jordbruksteknik och utforskning av rymden strävar vi efter att få en hållbar, hälsosammare och mer motståndskraftig värld inom räckhåll.

Platser

Davis

Address
Bioletti Way,2063
95616 Davis, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium