University of California Riverside

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett universitets distinktion och mångfald

UCR är beläget på nästan 1200 natursköna hektar i södra Kalifornien i södra Kalifornien och utmärker sig av mer än 60 års högkonsekvensforskning. Det är ett levande laboratorium för undersökning av problem som är kritiska för växande samhällen. En av de mest varierande, inkluderande institutionerna inom det prestigefyllda 10-universitetet University of California-systemet, fungerar UCR som en inkubator av ny kunskap, en motor med social rörlighet och ett ekonomiskt kraftverk.

UCR: s tre högskolor erbjuder ett brett utbud av akademiska och forskningsämnen: Marlan och Rosemary Bourns College of Engineering, med nio avdelningar; College of Humanities, Arts and Social Sciences, med 20 avdelningar; och Naturvetenskapliga högskolan med 13 avdelningar. Vi är hem till fyra professionella skolor: Business School, Graduate School of Education, School of Medicine, och School of Public Policy, samt 23 tvärvetenskapliga forskningscentra.

För närvarande, hem till cirka 23 000 studenter och 1100 institutionella fakulteter, utökar campusen snabbt. För att stödja tillskottet av hundratals nya fakulteter och studenter är den första av två multidisciplinära forskningsbyggnader redan under uppbyggnad. Ny campus student bostäder, matsal, detaljhandel och fritidsanläggningar kommer att läggas till de närmaste åren. Utforska mer av vår nya utveckling.

UCR ligger också inom lätt köravstånd från dussintals stora kultur- och rekreationsområden samt öken, berg och kustmål.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Uppdrag

University of California, Riverside kommer att omvandla de olika människorna i Kalifornien, nationen och världen genom att upptäcka, kommunicera, översätta, tillämpa och bevara kunskapen och därmed rikta statens ekonomiska, sociala, kulturella och miljömässiga framtida.

Några snabba fakta

  • 101 kandidatexamen
  • 55 magisterexamen
  • 42 Ph.D: s Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.

Platser

flodstrand

Address
University Avenue,900
92521 flodstrand, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium