University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science är i framkant av innovationen under 2000-talet. Med landets äldsta kooperativa utbildningsprogram, världsberömda fakultet, modernaste forskningsanläggningar och en utmanande, väl avrundad läroplan, ger CEAS: s grundutbildning studenter kunskap och färdigheter för att lyckas inom teknik- och teknikområdet.

Real-World Learning

Vår högskola är födelseplatsen för kooperativ utbildning. Runt campus hör du oss hänvisa till kooperativ utbildning som co-op. Co-op har integrerats i sin läroplan i mer än 100 år. Rankat som nummer 1 bland offentliga universitet, examineras studenter med ett helt års branscherfarenhet.

Avkastning på investeringar

UC CEAS-graden är ett exceptionellt värde.

Engineering rankas som nr 1 i Ohio för ROI

75% av co-op-studenterna får ett jobb erbjudande från sitt co-op-placeringsföretag.

Snabba fakta

US News and World Report rangordnar vårt co-op-program nr 1 bland offentliga universitet och # 3 i nationen.

Studenter kan välja antingen en bransch eller ett forskningsspårskooperativ

Lokala, nationella och internationella samarbetspositioner finns tillgängliga

18: 1 Förhållande mellan student och fakultet

23 Genomsnittlig klassstorlek

Vid urbana kärnan

Var är UCs College of Engineering & Applied Science? I hjärtat av Cincinnati, Ohio! Här finns fler förmögenheter 500 per capita än New York eller LA, det finns robusta möjligheter för samarbete och partnerskap.

Uppdragsbeskrivning

Att ge en utbildningsupplevelse i världsklass inom ingenjörsvetenskap, datoranvändning och tillämpad vetenskap från grundexamen till doktorandnivåer.

Att utöka kunskapens gränser och sprida denna information till det vetenskapliga samfundet, industrin, regeringen och allmänheten.

Att främja partnerskap med industrin, det bredare utbildningsgemenskapen och lokala, statliga och federala regeringar för att utöka excellens, tillgång och mångfald.

Syn

Ledande urbana offentliga högskolor för teknik, datoranvändning och tillämpad vetenskap genom utbildning, erfarenhetsinlärning och kunskapsskapande och spridning till en ny era av innovation och effekter.

Platser

Cincinnati

Address
2901 Woodside Drive
45221 Cincinnati, Ohio, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium