University of Colorado Boulder

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Som en av endast 36 amerikanska offentliga forskningsinstitutioner i Association of American Universities (AAU) handlar University of Colorado Boulder om att inse de positiva effekterna av ny kunskap.

Från att erbjuda dussintals spännande program inom en rad akademiska områden, till att fungera som ett av världens mest dynamiska forsknings- och innovationsnav, till att arbeta nära hundratals offentliga uppsökande insatser med samhällen i hela Colorado och världen, och vi är stolta över att hjälpa våra studenter, fakultet, personal och partners förvandlar nya idéer till produktiva resultat som förändrar liv.

Vårt universitet har lanserat flera strategiska initiativ under de senaste åren, och i hjärtat av dessa är vårt kärnuppdrag att främja allmänhetens bästa. Genom detta viktiga arbete stärker vi vårt universitets långsiktiga värde för studenter, fakulteter, personal, alumner, supportrar, samhällen, kamrater och den demokrati vi tjänar, genom att omfatta vår roll och ansvar som Colorado: s ledande nationella offentliga forskningsuniversitet.

När vi går in i Year Three of Academic Futures kommer dess kärnämnen och projekt, som visas nedan, att leda vårt arbete. I linje med vår strategiska vision och imperativ fokuserar de på människor, när vi formar morgondagens ledare; på program, när vi fortsätter vår resa till det högsta universitetet för innovation och på de positiva resultaten av allt vårt arbete som påverkar mänskligheten, stärker och uppfyller vårt engagemang för allmänhetens bästa.

CU Boulders vision bygger på sitt lagstadgade uppdrag som ett nationellt offentligt forskningsuniversitet. I Colorado stadga definieras universitetet som ”omfattande forskaruniversitet med selektiva antagningsstandarder. . . erbjuda (ing) ett omfattande utbud av grund-, magister- och doktorsexamen ”av det som nu kallas University of Colorado System.

CU Boulder känner igen de exceptionella möjligheter som är förknippade med sin roll som forskningsuniversitet och värderar den unika styrka och karaktär som forskningsresultat ger grundutbildningen. Det är medvetet om sitt ansvar för att utbilda nästa generation medborgare och ledare och för att främja upptäcktsandan genom forskning. Faktum är att CU Boulder anser att dess studenter, både forskarutbildade och grundutbildade, drar nytta av den omfattande blandningen av program och forskningskompetens som kännetecknar ett flaggskeppsuniversitet. Således är CU Boulders lagstadgade uppdrag relevant idag och kommer att förbli relevant i morgon.

Platser

Flyttblock

Address
80309 Flyttblock, Colorado, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium