University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Lerner-skillnaden.

I 100 år har Alfred Lerner College of Business

Möjligheten är införlivad i allt vi gör. Det är vårt åtagande att erbjuda dig en mycket personlig kombination av klassrum, medstudier, tillämpad forskning, mentorskap, skuggning, praktik och professionella erfarenheter som kommer att utmana dig för att hitta det som inspirerar mest och uppfyller dig

111678_Keystone_profile2.jpg

Varför Lerner

Att välja vad man ska studera är ett av de största besluten i ditt liv. Vart du väljer att studera är lika viktigt.

På Lerner kan du utnyttja möjligheterna att lära, uppfinna, forskning och uppleva affärer i ett av landets viktigaste verksamhetsområden. Möjligheten är införlivad i allt vi gör.

Det finns dussintals skäl att välja Lerner College för din företagsekonomi, men våra studenter är överens om att dessa fem saker tänkt sig kraftigt i sitt beslut att välja Lerner:

1. Unika möjligheter

Praktiska inlärningsupplevelser finns i våra experientiella inlärningscenter, under praktikplatser med högsta företag och som studenter hanterar Blue Hen Investment Funds 2 miljoner dollar. Och det finns mer än 100 studerande utomlands kurser för undergrads och grads.

2. Vårt rykte

UD och Lerner College är ackrediterade av Middle States Commission on Higher Education. De flesta Lerner affärs- och redovisningsprogram är också ackrediterade av AACSB International.

3. Utbildad fakultet

Lerner fakultetsvård om varje students framgång. De är också inriktade på stipendium och forskning relevant för sina områden och till företagsutbildning.

4. Anslutningar

Du kommer att skapa karriär- och nätverksanslutningar med framgångsrika företagsledare i Lerners 30 000 starka alumni nätverk och genom deltagande i praktik, studentklubbar och jobbintervjuer med de bästa företagen.

5. Plats

Mer än 1 miljon företag, inklusive över 50% av alla offentligt handlade amerikanska företag och 64% av Fortune 500 väljer Delaware som sitt hemlag. Delaware domstol systemet ställer prejudikat i företagsstyrning för hela USA

Experientiellt lärande

Många handelshögskolor erkänner vikten av att utveckla intellektuellt, emotionellt och professionellt - inom och utanför klassrummet - men få matchar Lerner för sorten och kvaliteten på praktik, forskning, serviceinlärning och andra erfarenhetsmöjligheter.

Business tävlingar

Lernerstudenterna gör en vana att överträffa förväntningarna, från att vinna PricewaterhouseCoopers (PwC) Utmaning 2013 för att vinna Certified Financial Analyst (CFA) Institute Research Utmaning för Philadelphia-regionen 2015. Varje år konkurrerar eleverna i Hornprogrammet i Entreprenörskapets Hen Latch start-up finansieringskonkurrens och Carol A. Ammon Case Competition.

konferenser

När du tjänar en företagsekonomi bygger du också ett nätverk och får perspektiv tack vare konferenser, föreläsningar och seminarier som Lerner erbjuder. Högtalare inkluderar kända företagspresidenter och ofta citerade forskare.111679_Keystone_profile1.jpg

Karriärberedning

Personalen och tjänsterna i Lerner Career Services Center hjälper dig att planera din framtid med praktik och mentorprogram för studenter och studenter. Unika möjligheter, som Global Enterprise Technology immersion internship och Graduate Internship Program, sätta Lerner ifrån varandra.

Studera utomlands

University of Delaware studie utomlands program rankas bland de 20 bästa i nationen. Lerner College studenter drar nytta av ett globalt perspektiv, oavsett om de deltar i ett grundutbildningsprogram, en veckors forskarutbildning utomlands eller internationellt praktik.

Forskning

Lär känna fakulteten som mentorer och rådgivare, och arbeta med dem i några av de mest innovativa verksamhetsområdena. Forskningscentra vid Lerner inkluderar: Centrum för tillämpad verksamhet

rådgivning

Lerner Office of Undergraduate Advising och examen rådgivare för MBA och MS, MS och Ph.D. studenter hjälper dig att utforska de många möjligheterna att få ut mesta möjliga av dina utbildnings- och karriärmöjligheter.

Studentorganisationer

Välj bland ett antal organisationer som kommer att främja professionell utveckling och bygga upp ditt nätverk. Organisationer inkluderar: Hospitality Club, Financial Management Association, Minority Business Student Association, National Association of Black Accountants (NABA), Women in Business, Blue Hen Investment Club, MBA Student Association och andra.

Faciliteter

Oavsett om du simulerar hedgefonderstrategier eller bemannar en stor hotellkonferens, placerar Lerner dig i mitten av åtgärden med toppmoderna faciliteter.

Mångfald, Equity och Inklusion

Lerner är engagerad i att skapa kontakter och främja dialoger som stöder mångfald och eget kapital.

UDs utbildningsuppdrag är att erbjuda lärandeupplevelser som förbereder våra elever att leva i en alltmer varierande och global värld.

På Lerner välkomnar vi möjligheten att förstå och uppskatta både den delade och unika bakgrunden och talanger som vi alla erbjuder - studenter, personal, fakulteter och samhällen. Vårt mål är att främja mångfald och integration genom alla aspekter av livet hos Lerner. Vi deltar i våra ansträngningar för mångsidighetsinitiativ i hela världen.

Platser

Newark

Address
19716 Newark, Delaware, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium