University of Evansville

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om University of Evansville

Sedan starten har universitetet haft en stark relation med United Methodist Church och delat med sig ett åtagande om inkludering. Studenter njuter av en känsla av tillhörighet på campus och uppskattar betydelsen av deras personliga och professionella beteende.

Våra 2 140 studenter från 55 länder och 44 stater upplever en distinkt läroplan byggd på exponering för bra idéer, tidlösa teman, betydande frågor och flera perspektiv. Fakultetsmedlemmar, som brinner för undervisning, förbereder studenterna för framgång i alla riktningar deras karriärer tar dem.

University of Evansville har fått nationellt erkännande för sitt engagemang för internationell utbildning och utlandsstudiet vid Harlaxton College i Grantham, England är rankat som nummer 1-studien utomlands i landet! UE-studenter studerar också i Italien, England, Nya Zeeland, Frankrike, Mexiko, Spanien, Ryssland, Israel, Nederländerna och Australien. Studenter vid University of Evansville utforskar sammankopplingen i vårt globala samhälle och får befogenhet genom att inse att världen är lika nära som deras egen trädgård.

Uppdrag och kärnvärden

Uppdragsbeskrivning

Att ge varje elev möjlighet att tänka kritiskt, agera modigt, tjäna ansvarsfullt och leva meningsfullt i en föränderlig värld.

Kärnvärderingar

Integritet
Vi främjar akademisk och personlig integritet för att skapa en förtroendekultur. Akademisk integritet börjar med att alla studenter som lovar att följa vår hederskod och sträcker sig till fakulteten, personal och administration som följer vår uppförandekod. Det kulminerar i en förväntan på professionalism, öppenhet och respekt i alla interaktioner. Personlig integritet inkluderar att öva informerat, etiskt beslutsfattande och respektera andras idéer, rättigheter, gränser och övertygelser. Varje medlem i vårt samhälle är ansvarig och beredd att agera som en ansvarsfull medborgare i världen.

Innovation
Vi känner igen värdet av tvärvetenskapligt teamarbete, kreativ problemlösning, global nedsänkning och inlärningsupplevelser hemma och utomlands. Vi känner igen värdet av att lära av misslyckande. Vi har friheten, flexibiliteten och motivationen att skapa upplevelser som hjälper våra elever att tänka kritiskt och agera modigt. Varje medlem i vårt samhälle utmanas att upptäcka nya lösningar på moderna problem och att bli en katalysator för framsteg.

Intellektuell nyfikenhet
Vi strävar efter att utveckla livslånga elever. Vi introducerar studenter för en mängd olika idéer som skärper befintliga intressen och väcker latenta idéer. Vi utmanar elever att sträcka sig och samtidigt stödja dem med ett starkt fakultetsengagemang. Forskning, erfarenhetsinlärning och samhällsuppsökningar främjar intellektuell nyfikenhet medan exponering för nya idéer och teknologier breddar våra elever syn på världen och vad som kan vara möjligt.

Inkluderande gemenskap
Vi uppskattar öppenhet och samarbete och inser att inkludering leder till personlig tillväxt. Vårt åtagande att aktivt främja en mångfald av kulturer och perspektiv återspeglar de egenskaper som krävs för att frodas i ett allt mer globalt samhälle. Universitetet demonstrerar och drar nytta av inkludering genom att välkomna alla.

Utbildning för hela personen
Vi kultiverar intellektuellt, moraliskt, socialt, fysiskt, emotionellt och andligt välbefinnande genom engagemang och upptäckt. Vi värdesätter de liberala konst-, vetenskaps- och professionella program som vägar till intellektuell och personlig tillväxt och vi uppmuntrar integration av kunskap över olika discipliner. Vi främjar engagemang i organisationer, program och samhället som avgörande för personlig utveckling. Vi utrustar individer att undersöka deras värld, formulera sina värden och utveckla den karaktär som krävs för att leva hälsosamma liv med mening och syfte.

Vision Statement

University of Evansville - ett ledande privat universitet i Mellanvästern - är erkänt nationellt för att utveckla studenternas personliga och professionella kompetenser, odla kritiska och kreativa tänkare och producera etiska, globala medborgare utrustade för att frodas i en värld av komplexitet och förändring. Vi åstadkommer detta genom att locka och behålla talangfulla och motiverade studenter som lyckas i en mångfaldig, stödjande och hållbar miljö.

Platser

Evansville

Address
1800 Lincoln Avenue
47722 Evansville, Indiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium