University of Georgia - College of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Engagerade till en ny generation ingenjörer

Learning Discovery Innovation

Förståelsen för att 21-talets ingenjörer behöver mer än teknisk kunskap, ger studenterna en förståelse för deras sociala och ekonomiska konsekvenser, förmågan att kommunicera sina idéer till en mängd olika människor, förmågan att arbeta effektivt i team och kompetens att ge ledarskap i att lösa samhällets stora utmaningar. Våra studenter fördjupas i praktiskt lärande genom designbaserade klassrums- och fältupplevelser, forskarutbildning och forskarutbildning, studier utomlands, sammankomster och praktikplatser. UGA College of Engineering erbjuder åtta grundutbildningsprogram och sju doktorander. Vi erbjuder också en rad dubbla grader och kombinerad kandidatexamen och magisterexamen.

 • 2 200 grund- och doktorander
 • 94% av akademiker hittade anställning inom sex månader efter examen
 • 8 Fakultetsmedlemmar har vunnit National Science Foundation CAREER Awards
 • $ 60K Genomsnittlig grundlön för kandidater med en BS-examen117976_ENGR.jpg

Syn

Ett främsta ingenjörsprogram i ett omfattande landbidrags universitet

Tekniska högskolan vid University of Georgia kommer att bli en erkänd tankeledare för 21-talets tekniska program som integrerar forsknings-, tjänste- och undervisningsuppdrag genom konsekvent fokusering på lösningar som gör en positiv skillnad i människors liv.

Uppdrag

College of Engineering vid University of Georgia är ett samhälle av visionära forskare, lärare och elever inbäddade i ett land-grant liberal arts universitet. Våra övergripande prioriteringar är att:

 • Skapa en livlig miljö för lärande, upptäckt och innovation som bygger på teamarbete, ledarskap och effektiv kommunikation.
 • Omforma verkningarna av ingenjörer för det 21: a århundradet genom att inspirera studenter att nå sin fulla potential,
 • Skapa genombrott genom kompetens inom utbildning och forskning, och
 • Fortsätt djärva, samarbetande forskning för att identifiera och lösa våra utmaningar.

Dessa ansträngningar motiveras av vår beslutsamhet att bidra till att göra ett målmedvetet och avrundat bidrag för att bidra till att skapa ett mer kompetent, ansvarsfullt och robust globalt samhälle.118040_117978_ENSY.jpg

Gemenskapen för lärande, upptäckt och innovation

Vårt högskola värdesätter skapandet av samhällen av lärande, upptäckt och innovation.

Dessa samhällen är baserade på följande kärnvärden och grundelement:

Kärnvärderingar

 • Samarbete
 • Kunskap och expertis
 • Tillgänglighet, mångfald och inkludering
 • Behöver, anpassningsbarhet och elasticitet
 • Integritet, Transparens, Etik

Grundläggande delar

 • Kultur
 • människor
 • Infrastruktur
 • System och processer

Uppdraget, vision, kärnvärden och grundämnen för kollegiet antogs av dekanskontoret baserat på ingången till arbetsgruppen för strategisk planering våren 2017.

Innovation i undervisning

Dubbel Dawgs

Double Dawgs-programmet ger ambitiösa och motiverade studenter en konkurrensfördel i dagens kunskapsekonomi genom att tjäna både en kandidatexamen och en magisterexamen på fem år eller mindre.

Experientiellt lärande

Erfarenhetsinlärning ger studenterna möjlighet att koppla sina akademiska stiftelser till världen bortom klassrummet, genom kreativa strävanden, studera utomlands och fältskolor, praktik och ledarskapsmöjligheter, fakultetsinspirerad forskning och serviceinlärning.

Engineering Education Transformations Institute

Engineering Education Transformations Institute tjänar till att införa en kultur av ingenjörsutbildning stipendium, forskning och innovation i alla administrativa enheter och de 15 graders program i University of Georgia College of Engineering.117981_CMB.jpg

Innovation i forskning

UGA Engineering Research

Hitta lösningar på våra stora utmaningar. Det är vårt engagemang. Läs mer om den banbrytande forskningen Vår världsledande fakultet bedriver och utforskar våra laboratorier och forskningsanläggningar.

Innovation Discovery

Våra ramar för Innovation and Discovery Challenge Clusters främjar tvärvetenskaplig forskning, utbildning och service genom att utnyttja University of Georgias styrkor som en topp 20, liberal arts, en landbidragsinstitution. Vår forskning når över traditionella akademiska gränser.

Platser

Aten

Address
597 DW Brooks Drive
30602 Aten, georgien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium