University of Holy Cross

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Holy Cross ligger på västra stranden av Mississippi River några minuter från centrala New Orleans, och är en av Sydens mest unika utbildningsupplevelser.

Universitetet grundades 1916 som Our Lady of Holy Cross College, ett ministerium för Marianites of Holy Cross, och skapades för att utbilda och förbereda lärare för arbete i de många skolor som marianiterna öppnade över södra Louisiana. Universitetets fortsatta orubbliga koppling till de marianitiska systrarnas tro och dess rötter för att utbilda dem som så småningom skulle undervisa andra är båda en del av grunden som gör UHC-upplevelsen så speciell.

För våra studenter betyder detta mindre klasser, en trosbaserad atmosfär och mer personlig uppmärksamhet från ett generöst, lyhörd team av proffs. Det innebär att samarbeta i en spännande, entreprenörsmiljö där fokus alltid är excellens. Det innebär stöd från en medkännande, omtänksam fakultet och personal som alla är dedikerade till att se till att du får ut det mesta av din utbildningserfarenhet.

I slutändan betyder det att du lämnar University of Holy Cross förberedd för livet.

Platser

New Orleans

Address
Woodland Drive,4123
70131 New Orleans, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium