University of Louisiana at Lafayette College of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

"Utbildning är det mest kraftfulla vapnet vi kan använda för att förändra världen." - Nelson Mandela

I UL Lafayette College of Education är vi stolta över att vara världsledande inom pedagogisk förändring genom vårt förespråkande, samarbete och innovation. Genom våra akademiska program utvecklar våra studenter färdigheter, kunskap och anledning att gå ut och förändra världen.

Vår dedikerade fakultet och personal är högst upp inom sina områden och utbildar både lärare och icke-lärare för yrkeskarriärer i utbildning som certifierade lärare, vägledningsrådgivare och mer - eller för karriärer inom kinesiologi, fysioterapi, atletisk träning, coachning, hjärt rehabilitering, sportledning och arbetsterapi.

Våra kurser är utformade specifikt så att du får den kunskap du behöver för att bygga din kompetensuppsättning - och för att tillämpa dessa färdigheter i klassrum och kliniker. Dessa färdigheter kommer från fältupplevelser, kliniska rotationer, praktikplatser och lärarresidens, vilket leder till exceptionella professionella karriärmöjligheter. Vi är stolta över att våra studenter framgångsrikt säkrar jobb från skolor eller miljöer när de slutför sin praktik eller lärarresidens varje termin.

Vi är övertygade om att våra grundutbildningar, magister-, doktorsexamen och onlineprogram passar dina ambitioner. Om du redan har en grundexamen kan du gå igenom det enda certifieringsprogrammet och komma in i klassrummet tidigare.

Platser

Lafayette

Address
East University Avenue,104
70504 Lafayette, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium