University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

College of Engineering vid University of Louisiana i Lafayette är dedikerad till att utbilda ingenjörer i världsklass som har kunskap, färdigheter och förmågor för att förbättra livskvaliteten över hela världen.

Vårt college, vår fakultet och vår administration är kända i hela landet för enastående ingenjörsutbildning, forskning och offentlig service.

Vår studentstudiepopulation har ökat från cirka 1100 till över 2000 under de senaste åren, vilket gör Ragin 'Cajun Engineering till det näst största ingenjörshögskolan i Louisiana. Vi har inlett ett flertal studentutvecklingsprogram, inklusive ett ledarskapsutvecklingsprogram, ingenjörsambassadörer och flera specialminderåriga. Vi är särskilt stolta över att både våra afroamerikanska och doktorandpopulationer har ökat med över 25 procent under de senaste fem åren - båda strider mot den nationella trenden.

Vår externa forskningsfinansiering har ökat med över 400 procent under det senaste decenniet, nu totalt över 12 miljoner dollar. Många av dessa projekt involverar ekonomisk utveckling i vårt stora land. Exempel är anläggningsteknik som utformar säkrare motorvägar med uppslukande datorteknik; kemiteknik som utvecklar andra generationens biobränslen från alger; el- och datorteknik som förbättrar prestanda för fiberoptiska system; industriell teknik som optimerar metoder för plastproduktion; maskinteknik som utformar förgasarsystem för att producera elektrisk kraft från träavfall; och petroleumteknik som utvecklar kostnadseffektiva metoder för förbättrad oljeproduktion från åldrade fält.

Våra studenter fortsätter att visa att Ragin 'Cajun Engineering kan tävla med vem som helst. Från solhem till Baja-vagnar till robotar till satelliter till borrning - våra Ragin 'Cajun Engineering-studenter har utmärkt sig i så många nationella tävlingar och evenemang att världen vet att vi är en av de bästa. Denna framgång har fångat uppmärksamheten hos nationella medier som Discovery Channel och AP, som har presenterat projekt som vår CajunBot, Beausoleil Solar Home och Cajun Crawler.

Fler och fler av de allra bästa studenterna från och utanför regionen utformar sin framtid med Ragin 'Cajun Engineering. Faktum är att det största klagomålet vi hör från besökande industrier är att vi inte producerar tillräckligt många akademiker! Våra akademiker är efterfrågade och påverkar sina respektive branscher positivt.

Platser

Lafayette

Address
Rex Street,131
70503 Lafayette, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium