University of Louisville - College of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

122724_rsz_2018-19_tile_llc_jumping_photo.jpg

Om College of Business

College of Business vid University of Louisville förbättrar den intellektuella och ekonomiska vitaliteten i vår stad, regionen och den bredare affärsvärlden genom våra akademiska program, forskning och samhällsövergripande aktiviteter. Vi tror starkt på att liv förbättras genom entreprenörskap, innovation, kritiskt och strikt tänkande, olika idéer och människor.

Vårt tillvägagångssätt

Vi utbildar morgondagens ledare. Vi är ett mångfaldigt, inkluderande och stödjande samhälle. Vi värderar risktagande, nyfikenhet och praktisk erfarenhet. Allt bundet med ett engagemang för excellens. LEAP är en akronym som representerar det som är unikt med College of Business. Dessa skillnadspunkter definierar vår avsikt och styr våra aktiviteter när vi hoppar framåt.

LEAP: Våra skillnader

Anden av entreprenörskapskurser genom allt vi gör vid College of Business vid University of Louisville. Det är viktigt för samhällsutveckling, skapande av arbetstillfällen och välstånd. Vi är engagerade i studenter som är byggare, skapare och görare. Vi ger dem verktygen för att ta den entreprenörsandan och förändra världen. Detta åtagande kodifieras av LEAP - en akronym (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) för högskolans särskilda egenskaper som definierar skolans avsikt och styr aktiviteter.

 • L (Louisville): University of Louisville College of Business är djupt och medvetet “av Louisville.” Vi bygger på stadens styrkor och vi bidrar till dessa styrkor på målmedvetna och ömsesidiga sätt. Vi strävar efter att göra hela Louisville och alla dess medborgare bättre eftersom staden samtidigt definierar oss och grundar våra strategier och program. Detta är inte en provinsiell vision; College of Business är en viktig del av det som gör Louisville till en viktig global stad.
 • E (Entreprenörsföretag): Vi har visat styrka när det gäller att utveckla entreprenörsföreställningar med fokus på möjligheter och på expertens strävan efter möjligheter. Denna entreprenörsorientering är uppenbar i program som är specifikt inriktade på att skapa nya företag och räcker för alla våra program, vilket ger alla våra studenter optimistiska tankar om möjlighetigenkänning och kreativ förändring.
 • A (Accelerating): Vi har en historia med stor framgång och en oändlig passion för att skapa tillgång för alla och påskynda liv i strävan efter principiella ambitioner. Denna betoning på att påskynda liv betonar den proaktiva inkluderingen av alla - av alla liv, oavsett skillnader, sett och osynliga - och omfamningen av olika bakgrunder och perspektiv i en mångfaldig, vårdande och stödjande organisation.
 • P (Principled): Vi har åtagit oss att säkra högskolans plats som en global ledare när det gäller att producera principiella medborgare och företagsledare som agerar etiskt och med integritet och utformar hållbara, socialt ansvariga organisationer som förändrar världen i enlighet med deras värderingar och deras ambitioner.122736_rsz_dsc_26041.jpg

Uppdrag

College of Business vid University of Louisville erbjuder högkvalitativa grund- och forskarutbildningsprogram som förbereder våra studenter för ansvarsfulla och givande karriärer. Vi förbättrar den intellektuella och ekonomiska vitaliteten i vår stad, regionen och det bredare näringslivet genom våra akademiska program, forskning och samhällsövergripande aktiviteter. Vi bygger något som varar.

Syn

University of Louisville College of Business kommer i stort sett att erkännas som den ledande affärsskolan i denna region och en av de ledande storstadsskolorna i USA. För att uppnå dessa kommer vi att:

 • Bygg vidare på vårt nationella rykte inom området entreprenörskap genom att erbjuda program som främjar ett företagarperspektiv bland våra studenter och erbjuder möjligheter för våra studenter att visa sina förmågor i en konkurrenskraftig miljö.
 • Erbjuda masters och kandidatexamen på ett stort antal internationella inlärningsupplevelser och ge fakulteten möjligheter att undervisa och forska utomlands.
 • Erbjud studenterna möjligheter till funktionella specialiseringar.
 • Utveckla en innovativ meny med erbjudanden om akademiska program.
 • Skapa en stödjande fakultetsforskningsmiljö som överensstämmer med vårt universitets uppdrag att vara ett främsta storstadsforskningsuniversitet.
 • Förbättra den ekonomiska vitaliteten i regionen genom akademiska program och samhällsövergripande aktiviteter.

College of Business Rankings

University of Louisville är stolt över att bli erkänd som ett av de bästa MBA-programmen i världen. Vårt fokus på entreprenörskap och fritt företag skapar en av de bästa affärskollegierna för studenter och lärare utrustade som vill bygga något som varar.

Bästa mästare i världen 2017

 • 45 MBA på heltid
 • 56 Professionell MBA
 • 63 Entreprenörskap MBA
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.122730_rsz_dsc_2840.jpg

Efter studenten

Studenter från University of Louisville är positionerade och stöttade för att lyckas omedelbart och på lång sikt med livstidstillgång till karriärstödstjänster. Personalen på Ulmer Career Management Center är dedikerad till att tillhandahålla karriärcoaching och förberedelsetjänster för intervjuer när som helst i en alumners karriär.

* Placering (sysselsättning) priser härrör från källor som inkluderar data från en Ulmer Career Management Center 2017 examenundersökning och självrapporterade data från LinkedIn om kandidaters anställning efter att de fått sina examina.

Samhällsengagemang

En blomstrande Louisville-gemenskap ligger i hjärtat av College of Business-uppdraget. Och det är inte en enkelriktad gata. Vi har program, affärstävlingar och resurser för medlemmar i gemenskapen - inklusive gymnasieelever - att dra nytta av, men vi skickar också elever ut för att lära av och dra nytta av samhället.

Universitetet och staden är partners. Tillsammans kan vi ta itu med problemen som vårt samhälle står inför. Genom utbildning i gymnasiet, vårt Thrivals-högtalarprogram, Project Build och mycket mer syftar vi till att förändra området. Lär dig mer om möjligheterna för din skola, företag, familj eller organisation.

Platser

Louisville

Address
110 W Brandeis Ave
Louisville, KY 40208

Louisville, Kentucky, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium