University of Miami College of Arts and Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Miami ligger i Coral Gables förorter, bara några minuter från centrala Miami och Miami Beach. Miami är en av de mest mångsidiga, dynamiska och globala städerna i Amerika. University of Miami (UM) studenter och forskare lever, arbetar, forskar och spelar i Miami, en oändlig resurs för praktik och volontärmöjligheter, språk och kulturell nedsänkning, intellektuell utforskning och livlig underhållning.

Som det högsta rankade privata universitetet i Florida är UM det intellektuella navet i regionen och ingången till halvklotet. The College of Arts

113553_Photo1.jpg

Vår vision

Vår vision är att bli erkänd som ett globalt framstående college, ett nav för liberal utbildning och en ledare i banbrytande forskning. Vi strävar efter att vara kända för vår innovativa undervisning, styrkan i våra discipliner och tvärvetenskaplig undersökning av nuvarande och framtida problem som mänskligheten står inför.

Vårt uppdrag

Högskolan är ett samhälle som uppmuntrar sökandet efter en djupare förståelse av den mänskliga erfarenheten och främjar ett personligt engagemang för livslångt lärande, intellektuell tillväxt och de varaktiga värdena för liberalkunsten. Vår fakultet, personal och studenter arbetar tillsammans i laboratoriet, arkiv, studio och fält för att upptäcka ny kunskap.

Högskolan strävar efter att skapa en intellektuell miljö som ökar individens tillväxt och stöder akademiska aktiviteter och kreativa strävanden som förstärker mänsklig kunskap och förståelse. Studenter som utbildar sig på högskolan utvecklar analytiska och kritiska färdigheter, kreativa förmågor och en känsla av socialt och medborgerligt ansvar som behövs i en alltmer globaliserad värld.

Högskolan fungerar som en gateway för studenter att uppleva den tekniska och globala världen. Fakultetsledamöterna strävar efter att ge alla studenter en grundlig grundning inom sitt valda område, tillsammans med en förståelse för behovet av att närma sig problem både inom en enda disciplin och i en bredare miljö.

113554_Photo4.jpg

Platser

Miami

University of Miami College of Arts and Sciences

Telefon
(305)284-8783