University of Miami School of Nursing & Health Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I 70 år har University of Miami School of Nursing and Health Studies inrättat ett program i världsklass för studier av vårdutbildning. Vår fakultet och personal inkluderar några av landets främsta lärare, kliniker och forskare. Branschledande experter, en utmanande läroplan och mer som 170 kliniska partners kombinerar för att tillhandahålla ett av de finaste hälsoundervisningsprogrammen i världen.

Tack vare en investering i “excellens” inom hälso- och sjukvårdsutbildningen är akademiker från University of Miami School of Nursing and Health Studies idag pionjärer i frontlinjen vid några av världens bästa vårdinrättningar och forskningsinstitut. Som nästa generation av kliniker och forskare kommer våra akademiker att spela en viktig roll i omvandlingen och framtiden för global hälso- och sjukvård.

På skolan för omvårdnad och hälsa är ”excellens” mer än bara retorik; det är den standard vi lever efter i vår undervisning, forskningsutövning och mentorskap. I 70 år har skolan för omvårdnad och hälso- och sjukvårdsstudier satt högsta kvalitet som ledande inom utbildning inom sjukvården. Vårt fortsatta engagemang för utbildning och stipendier i världsklass ledde till skapandet av det fem våningar stora, 41 000 kvadratmeter stora simuleringshospitalet för avancerad forskning och utbildning (SHARE ™). SHARE ™ är ett av landets första utbildningsbaserade destinationscentra för simulering. Våra toppmoderna anläggningar förstärker vår position bland utbildningsprogram för vård över hela världen.

Enastående lärare och forskare som är erkända för sina decennier av erfarenhet, ledarskap och expertis kommer att vara dina kollegor. Vår fakultet omfattar några av de mest begåvade lärarna, klinikerna och forskningsexperterna som finns på någon vårdinrättning i världen. Du kommer att få möjlighet att delta i lokala och internationella forskningsinsatser för större fakulteter, vilket ofta leder till publicering i internationella hälso- / medicinska tidskrifter och presentationer på ledande hälsokonferenser runt om i världen.

Miamis dynamiska kulturmix och vår skolas engagemang för excellens inom utbildning och kulturellt känslig vård ger en oöverträffad läroplan och förbereder våra akademiker för att arbeta i en mängd olika vårdmiljöer med olika befolkningar. Vår läroplan integrerar evidensbaserad praxis, avancerad simulerad inlärning och verklig upplevelse. Oöverträffad rigorös akademisk och klinisk förberedelse fungerar som en katalysator för några av de högsta statsstyrelsens godkännande i nationen. År 2017 var vår NCLEX-passeringsfrekvens 97,22%.

Skolans läroplan innehåller program som leder till en BS i hälsovetenskap, BSN, MSN, DNP och en forskningsbaserad doktorsexamen. Våra sjuksköterskeprogram är ackrediterade av kommissionen för kollegial omvårdnad, American College of Nurse-Barnmorskor och rådet för ackreditering av utbildningsprogram för anestesi för sjuksköterskor. Skolan erbjuder ett påskyndat BSN-program för personer som har grundutbildning i andra områden och ett online BSN-program för personer som redan är RNs. Vårt magisterprogram (MSN) erbjuder avancerad specialutbildning inom följande områden: Family Practitioner och Acute Care / Primärvårdspersonal.

När skolan för omvårdnad och hälsovetenskap börjar sitt 70: e år kommer en ny utmaning från Dean Munro: Dröm inte bara, gör. Var ny - gör de saker som ingen har sett eller känt förut. Var optimistisk - hitta vägen till bästa möjliga resultat för dig själv och för din gemenskap. Och var världsförändrande - förvandla allt runt dig och göra världen och allt i den bättre. Här på School of Nursing and Health Studies kan du bli en kraft för positiv förändring och tillsammans kan vi göra dina drömmar verklighet NU.

Platser

Coral Gables

Address
Brunson Drive,5030
33146 Coral Gables, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium