University of Miami

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det är ett nöje att välkomna dig till The Graduate School. "En plats för forskning, en värld av möjligheter" kunde inte bättre definiera miljön här vid University of Miami . Med över 200 doktorander och masterprogram på tre stora campus (Coral Gables, Miller School of Medicine och Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Sciences) hittar du definitivt det forskningsprogram som kommer att berika din karriär. Med tanke på över 4200 forskarstuderande som representerar över 125 olika länder i våra 11 skolor och högskolor, ger vår forskarskola möjligheter som kännetecknas av ett globalt perspektiv.

Graduate School, som grundades 1941 vid University of Miami , är bland de mest omfattande i landet. Mångfalden i akademiska program matchas endast av studentorganets mångfald både kulturellt och geografiskt. Graduate School är den centrala förespråkaren för universitetsnivå på universitetsnivå samtidigt som den tillhandahåller strategiskt ledarskap för tillväxt och kvalitet. Vidare är Graduate School en resurs för doktorander, som ger vägledning för programutbud, antagningsriktlinjer, redigering av avhandling och elektronisk inlämning och karriärförberedelser.

Förutom akademiska program kan studenter förvänta sig att ha en rik upplevelse i Miami. Miami är en livlig och spännande stad - ett internationellt nav. Denna globala miljö förstärker det vetenskapliga engagemanget i alla våra program. Våra program är nedsänkta i ett internationellt bransch- och regeringsledare som regelbundet samverkar med våra studenter och akademiker.

Vi hoppas att du kommer att gå med i vår grupp av forskare som är dedikerade till innovation och excellens. Tveka inte att kontakta oss om vi kan ge dig information om våra program.

Platser

Coral Gables

Address
South Dixie Highway,1320
33146 Coral Gables, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium