University of Minnesota - Carlson School Of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Inspirera och göra det möjligt för individer och organisationer att skapa en ljusare framtid.

På Carlson School of Management delar vi ett engagemang för fantasi, engagemang och ambition. Baserat i tvillingstäderna i Minneapolis och St. Paul, inrymt i University of Minnesota, Carlson School är ledande inom affärsutbildning och forskning. Vår metod kopplar studenter till unika erfarenhetsmöjligheter för lärande, dynamiska internationella utbildningsprogram och till ett livligt nätverk av företag i hela staten och utanför.

Carlson School tillhandahåller grader för ett fullständigt grundutbildningsprogram (BSB), en Master of Business Administration (MBA), en Master of Accountancy (MAcc), en Master of Science in Business Analytics (MSBA), en Master of Business Taxation (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), en Master of Human Resources and Industrial Relations (MA-HRIR), en Master of Supply Chain Management (MS-SCM), och ett doktorandprogram samt tillhandahålla en mängd verkställande nivå möjligheter till fortbildning.

Vi kommer att skapa en transformativ inlärningsupplevelse för varje student.

Vi kommer att utveckla inflytelserik kunskap som påverkar organisationernas framtid.

Vi kommer att växa entreprenörsledare med den fantasi, integritet och globala tankesätt som krävs för att ta itu med de stora utmaningar som företag och samhälle står inför.

Platser

Minneapolis

Address
19th Avenue South,321
55455 Minneapolis, Minnesota, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium