University of Nevada, Las Vegas School of Integrated Health Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

School of Integrated Health Sciences vid University of Nevada, Las Vegas, rymmer avdelningarna för:

Hälsofysik och diagnosvetenskap Kinesiologi och näringsvetenskap Fysisk terapi Hjärnhälsa

Integrated Health Sciences erbjuder nästan 20 utbildningsprogram, två minderåriga, ett certifikatprogram och en praktikplats efter examen.

Studenter som är intresserade av medicinsk fysik, kärnmedicin, omfattande medicinsk bildbehandling, radiokemi och radiografi bör kontakta avdelningen för hälsofysik och diagnostik. De som är intresserade av atletisk träning bör kontakta avdelningen Kinesiology and Nutrition Sciences.

Studenter har möjligheter att delta i och leda forskningsstudier med tillgång till många laboratorier på campus och vägledning av erfarna fakultetsmedlemmar. Eftersom vissa program endast kan skrivas in på en konkurrenskraftig basis bör studenter kontakta respektive programdirektör för mer information om antagning.

School of Integrated Health Sciences fortsätter att ha en positiv inverkan och främjar evolutionära förändringar i vården på lokal och nationell nivå. Kravet på exceptionell vård och omsorg, kunniga yrken är på en högsta nivå. Skolan tillgodoser den efterfrågan av examenstudenter som är utbildade och beredda att inte bara fortsätta leveransen av förstklassig vård utan också främja innovation, forskning och förbättrade leveransmetoder i hela branschen.

Fakulteter och personal inom Integrated Health Sciences kommer från hela världen och tar med sig sina erfarenheter inom myndigheter, professionella föreningar, forskningssamarbeten och branschledande organisationer till sina klassrum.

Platser

Las Vegas

Address
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium