University of Nevada, Las Vegas School of Public Health

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Skolan för folkhälsa (SPH) grundades 2004 och är dedikerad till att förbättra människors hälsa och välbefinnande över hela världen. Våra avdelningar, program och forskningsenheter arbetar för att erbjuda en mångsidig utbildning, praktisk träningserfarenhet och många möjligheter till samhällsengagemang för att förbereda studenterna för att bli ledare och yrkesverksamma inom folkhälsovården.

School of Public Health (SPH) har till uppgift att främja vetenskapen om folkhälsa, förbättra människors hälsa och livskvalitet i våra samhällen och arbeta för att eliminera hälsoskillnader i Nevada, nationen och världen genom att tillhandahålla ledarskap inom kvalitetsutbildning, forskning och service. Detta uppdragsuttalande fungerar också som uppdrag för MPH och andra SPH-utbildningsprogram.

Vår vision är att vara ett livfullt spetskompetens för folkhälsoundervisning, forskning och samhällsaktiviteter och att vara en magnet för statliga, nationella och internationella studenter.

School of Public Health har åtagit sig att förbereda eleverna för att tillgodose det kritiska behovet av folkhälsovårdspersonal i Nevada, nationen och världen. Vi erbjuder utmärkta akademiska program med en mängd olika koncentrationsområden och möjlighet till tillämpad forskning.

SPH-studenter och lärare kommer från olika bakgrunder och representerar ett brett spektrum av tvärvetenskapliga akademiska och forskningsintressen. Vi främjar en kollegial och stödjande miljö där studenter arbetar nära fakulteter, personal, utövare och andra studenter. Kvaliteten på våra utbildningsprogram återspeglar vårt djupa engagemang för våra studenter.

Platser

Las Vegas

Address
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium