University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

DÄRFÖR HRT

Ett levande laboratorium

Den Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant och turistförvaltning erbjuder en premiär grund hospitality management utbildning. Vår exceptionella magisterprogram är den enda i delstaten Louisiana. Vår erfarenhet är målad på duk av staden New Orleans - en levande gästfrihet laboratorium. Ser du dig själv på den här bilden?

Tänk på möjligheterna!

Den franska kvarteren, Mardi Gras, Jazz & Heritage festivaler, stora idrottsevenemang! Det finns ingen plats som New Orleans! De flesta stora hotellkedjor finns representerade i staden och storstadsområde erbjuder ett brett utbud av möjligheter i hotell, restauranger, livsmedels-tjänsteföretag, privata klubbar, turné företag och kongress tjänsteföretag. Nya satsningar på hotellrum, flodbåtar och landbaserade kasinon, tillsammans med det unika och charm i de franska kvarteren, vår mat i världsklass, den största koncentrationen av kända kockar i en stad, och jazzmusik gör New Orleans den största "levande laboratorium "för gästfrihet och turism förvaltning i landet.

Platser av Pride

Den Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant och turistförvaltning - Vi är en namngiven School: The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant och turistförvaltning.

  • Vi har den enda magisterexamen i Hospitality och Tourism Administration i delstaten Louisiana.
  • Skolan för HRT är ackrediterat av AACSB.
  • Nittio procent av alla våra studenter håller fullständig eller deltidsjobb som är direkt relaterade till deras yrke.
  • Vår fakultet har betydande erfarenhet av branschen, inklusive general manager, division vice president, och andra.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen I Gästfrihet Och Turism Förvaltning

Campusstudier Heltid Deltid 18 månader September 2018 Amerikas förenta stater New Orleans + 1 fler

Turismen är världens största industri och fram till år 2011 kommer att sysselsätta över 260 miljoner människor världen över. Många människor är omedvetna om att bortom frontlinjen anställda som vi alla ser det finns en kader av mycket sofistikerad [+]

VAD ÄR DET?

En avancerad examen för att bättre förbereda framtida ledare inom gästfrihet och turistnäringen.

VARFÖR VÄLJA gästfrihet och turism MANAGEMENT?

Turismen är världens största industri och fram till år 2011 kommer att sysselsätta över 260 miljoner människor världen över. Många människor är omedvetna om att bortom frontlinjen anställda som vi alla ser det finns en kader av mycket sofistikerade chefer med komplexa och utmanande jobb som kräver avancerade ledarskap.

Varför fylla i ett magisterexamen?

Denna grad tillsammans med din arbetslivserfarenhet ger dig en fördel eftersom du utvecklas till högre nivåer i din karriär. Du kommer att utsättas för avancerade affärsidéer och skaffa sig färdigheter som kommer att ha praktiska tillämpningar på arbetsplatsen. Din personliga utveckling kommer att stärkas genom interaktivt lärande och du har möjlighet att dela dina erfarenheter med människor från olika bakgrund.... [-]