University of North Carolina Asheville

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UNC Asheville erbjuder en utbildning som är anpassningsbar, prisvärd och oändligt relevant som det enda liberala konst- och vetenskapscampus i University of North Carolina System. Vår lilla klassstorlek, prisbelönta fakultet och ett nationellt hyllat grundforskningsprogram främjar kopplingar mellan nyfikenhet och kritiskt tänkande, mod och utmaning, fantasi och inverkan, möjlighet och ansvar.

Lärande här sträcker sig långt bortom klassrummet. Med fokus på grundutbildningar hjälper vi studenterna att gräva sig in i lärande, oavsett om de deltar i fakultets-mentorerade forskningsprojekt, genomför karriärrelaterade praktikplatser, studerar utomlands eller går med i serviceprojekt som har en djupgående inverkan hemma och runt om i världen. Cirka 3600 studenter på grundnivå och cirka 330 heltids- och deltidsfakulteter ger liv åt campus med en äkta hunger för att ta sig an nya utmaningar och möjligheter genom de mer än 30 majors som erbjuds.

UNC Asheville omges av Blue Ridge Mountains i en av Amerikas stora småstäder, Asheville, North Carolina, och erbjuder en upplevelse där varje väg leder till en ny vista, där det finns plats för varje röst och där framtiden är en gräns.

Platser

Asheville

Address
University Heights,1
28804 Asheville, norra Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium