University of North Dakota College of Arts and Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Dagens arbetsplats är krävande. Arbetsgivare tilldelar anställda en högre ansvarsnivå och ber dem att använda mer omfattande färdigheter än tidigare.

Med en fri konstutbildning från UND examen du med den tekniska kompetens som krävs och kommunikation och kritiskt tänkande färdigheter att frodas. Du är beredd att byta jobb eller till och med karriär om det behövs.

UND College of Arts & Sciences utbildar hela personen. Även om det är viktigt att uppmuntra STEM (vetenskap, teknik, teknik och matematik) är det otillräckligt. Smal specialisering är mer än begränsad till akademiker, det kan i slutändan försena eller spåra deras karriärer i en ekonomi som kräver strategiska tänkare och innovativa beslutsfattare.

Baserat på denna grund genom grundläggande studier genomför studenter vid College of Arts & Sciences stränga kurser i en av 18 avdelningar eller 11 specialprogram. Varje avdelning eller program är olika, vilket skapar en unik blandning av liberalt och tillämpat lärande inom respektive område. Genom sammanhanget för varje avdelning eller program utvecklar studenterna i fri konst kunskaper och färdigheter som går igenom olika discipliner.

Platser

Grand Forks

Address
North Columbia Road,501
58203 Grand Forks, norra Dakota, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium