University of North Dakota College of Engineering and Mines

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om UND

University of North Dakota har alltid varit före sin tid.

UND grundades 1883, sex år innan staten själv inrättades, och gav North Dakota sitt namn när de tidigare Dakota-territorierna separerade i två distinkta stater. Idag är UND ett upptaget 521 tunnland campus, statens största. Vi har utvecklats som en innovatör inom teknik, medicin, luftfart och obemannade flygplanssystem.

 • Plats: Grand Forks, North Dakota
 • Anmälan: 13.581
 • Anställda: 2 369
 • Ackreditering: Higher Learning Commission
 • Carnegie-klassificering: RU H (Forskningsuniversitet - Hög aktivitet)

Viktiga fakta om UND

 • 225+ studieretningar, inklusive kandidatexamen, magister- och doktorsexamen
 • 38% ökning av fyraårsgraden under de senaste tre åren
 • 24 Genomsnittlig klassstorlek
 • 17 NCAA Division I friidrottslag
 • 13% Lägre undervisning och avgifter än liknande institutioner i 11-delstatsregionen
 • 240+ Studentklubbar och organisationer
 • 4 # Nationens mest militärvänliga skola

Data tillhandahållna av University Analytics & Planning.

Best Value University

Varje ackrediterade högskola eller universitet erbjuder utbildning, men inte varje skola förbereder eleverna att verkligen påverka hur UND gör. UND betraktas alltmer som en av landets främsta akademiska institutioner och forskningsinstitutioner. I själva verket rangordnar National Science Foundation UND # 151 i nationen.

Vi rankas konsekvent bland de bästa för utbildningskvalitet, prisvärdhet och karriärresultat. Sök i vår databas med mer än 225 akademiska program för att hitta det som intresserar dig.

Utforska campus

Några gånger i historien har UND upplevt en så omfattande fysisk förändring. Vårt Chester Fritz-bibliotek genomgår stora renoveringar, liksom det historiska hemmet för UND: s första president, som kommer att bli ett inbjudande nytt engagemangscentrum för doktorander. Arbetet pågår också med en helt ny Memorial Union.

Motorns möjlighet

Som det enda universitetet i staten med doktorsexamen, juridik och medicinska skolor, fortsätter UND att utbilda regionens läkare, advokater, ingenjörer, forskare och affärsmän.

 • 3 126 Sekundära jobb skapade genom UND: s affärsverksamhet
 • 300 miljoner USD Årlig statlig ekonomisk påverkan av UND-forskning

"Det bästa priset som livet har att erbjuda är långt ifrån chansen att arbeta hårt på jobbet som är värt att göra."

USA: s president Theodore Roosevelt

Om UND College of Engineering & Mines

Vi utbildar ledare i världsklass inom datavetenskap, teknik och geologi.

Kunskap att leda. Färdigheter att påverka.

Våra akademiker gör skillnad, är konkurrenskraftiga på en global marknad och bidrar till vår stat, nation och världen. UND CEM-akademiker kan förvänta sig en rad möjligheter i karriärer med hög efterfrågan.

Våra program

College of Engineering & Mines har sju avdelningar, med flera certifikat majors, minderåriga, kombinerade grader och examenprogram. Många av våra program finns tillgängliga online och erkänns av US News & World Report som de bästa tekniska programmen på nätet.

Vi är oerhört stolta över våra studenter, alumner och våra nationellt ackrediterade program. Vi är stolta över förstklassiga faciliteter och teknik som är tillgängliga för studenter.

Verklig forskning. Verkliga resultat.

Vi är hem för en mängd centra och institut, där ingenjörsforskare överbryggar discipliner och delar insikt längst upptäckt. Vår avancerade studentutbildning och våra djupa relationer med viktiga industripartners stärker vår status som intellektuella ledare ytterligare.

Vår vision

Vår vision grundas i sex byggstenar.

 1. Kandidater: Vi kommer att producera akademiker som kommer att främja samhället, vara konkurrenskraftiga på en dynamisk global marknad och bidra till den ekonomiska utvecklingen i North Dakota, nationen och världen.
 2. Utbildning: Vi kommer att ge studenterna en personlig utbildning som främjar innovation och betonar teknisk, ledarskap och entreprenörskap.
 3. Forskning: Vi kommer att bli internationellt erkända för kompetens inom forskning som främjar upptäckt, betjänar samhällsbehov och stimulerar tekniköverföring.
 4. Arbetsmiljö: Vi kommer att främja en inspirerande, stödjande, högpresterande och teambaserad arbetsmiljö.
 5. Community: Vi kommer att engagera samhället för att främja teknik och innovation, inspirera unga sinnen, hjälpa den regionala ekonomin att blomstra och visa medborgerligt ansvar.
 6. Alumni: Vi kommer att främja prestationerna för våra alumner, engagera dem i skolinitiativ och fungera som en resurs för att främja deras framgång.

VR oil drilling demonstration

Ackreditering

Alla grundläggande ingenjörsprogram, samt datavetenskap, är ackrediterade av Engineering Accreditation Commission (EAC) från ABET och stöds av dedikerad fakultet, små klassstorlekar och välutrustade laboratorier.

Online-program

Vår online leveransläge erbjuder studenter möjlighet att slutföra huvuddelen av sina grundutbildningar i våra ackrediterade grundutbildningar online.

I de flesta program måste studenterna fylla i sina laboratoriekrav genom påskyndade sommarkurser vid UND. Eftersom våra online-studenter upplever samma föreläsningar och kurskrav som våra studenter på campus anser vi att denna utbildningserfarenhet är i huvudsak likvärdig och online-akademiker får samma ackrediterade grader som studenter på campus.

Platser

Grand Forks

Address
College of Engineering & Mines,
Upson II Room 165,
243 Centennial Dr Stop 8155

ND 58202-8155 Grand Forks, norra Dakota, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium