Läs den officiella beskrivningen

Välkommen

Välkommen till UNT College of Engineering, ett ungt och levande college på ett högskoleområde. Högskolan går igenom en omvandlingsfas, som lägger till nio fastighets- och tjänstemän i 2019, med planer på att fortsätta att expandera de närmaste 4-5 åren.

Som ledande inom forskning och utbildning har högskolan etablerat kluster av forskningsexpertis, inklusive tillsatsproduktion, cybersäkerhet och bioengineering. Högskolan arbetar också med regeringen om olika statliga och nationella initiativ, inklusive forskning inom nationellt försvar, responsanalys och lagring av kärnavfall. Vårt partnerskap med Air Force och Army Research Labs ensam stöds av ett årligt forskningsbidrag på 5 miljoner dollar.

Vi har över 4000 studenter vid UNT Engineering, med cirka 250 inskrivna i våra doktorandprogram. Totalt erbjuder Teknikhögskolan 4 doktorander, 7 magisterexamen och 10 kandidatexamen i biomedicinsk teknik, datavetenskap, datateknik, informationsteknik, elteknik, materialvetenskap och teknik, mekanisk och energiteknik, byggteknik och mekanisk teknik som förbereder våra elever att konkurrera på dagens globala marknad. Dessutom har högskolan etablerat flera 3 2 utbildningsprogram med universitet i Indien och Kina.

Som en partner med lokalsamhället samarbetar kollegiet med mer än 20 företag i Dallas Metroplex genom forskning och senior design capstone-projekt. Dessutom tar vår UNT STEM @ thePark-initiativ K-12 studenter från hela DFW tillsammans med UNT Engineering studenter och fakulteter för att lära sig mer om vetenskap, teknik, teknik och matematik.

UNT College of Engineering arbetar för att få en positiv inverkan i våra studerandes liv såväl som inom Dallas Metroplex, delstaten Texas, USA och globalt. Jag uppmanar dig att gå med på vår resa för att få positiva effekter.

Ackreditering

ABET Engineering Accreditation

  • Datorteknik
  • Elektroteknik
  • Materialvetenskap och teknik
  • Mekanisk och energiteknik

ABET datavetenskap ackreditering

  • Datavetenskap
  • Informationsteknologi

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Byggtekniksteknik
  • Elektroteknik
  • Maskinteknik

Uppdrag

Uppdraget från UNT College of Engineering är att utnyttja möjligheten till innovation och excellens inom undervisning, forskning och service. Detta kommer att uppnås genom en strategisk allians bland alla högskolans valkretsar i regionen, delstaten Texas och nationen. De involverade valkretsarna är framför allt våra grund- och doktorander samt akademiska enheter och industri, särskilt i norra Texas, för att främja ekonomisk utveckling och främja en akademiskt varierad miljö.

Syn

Visionen av Engineering College är att ha högkvalitativa lärar- och tvärvetenskapliga forskningsprogram i norra Texas och utöver: inom strategiskt utvalda områden inom teknik, ingenjörsteknik och datavetenskap som tjänar samhället, industrin och yrket. i en intellektuellt stimulerande och mångsidig miljö och till stöd för industri och ekonomisk utveckling.

Strategisk plan

Den strategiska planen presenterar strategier, åtgärder och mätvärden för att utveckla forskarutbildning och forskarutbildning, och stärka forskningen, rykten och utvecklingen av UNT College of Engineering (CENG) från dess nuvarande tillstånd 2014 till den önskade staten 2019 i linje med dess universitetsuppdrag och 2014 strategiska plan för akademiska frågor.

Discovery Park

Nord Texas regionens största forskningspark med nästan 300 hektar utrymme dedikerad till vetenskap, teknik och teknik, ligger UNT Discovery Park 5 miles norr om UNT: s huvud campus i Denton, Texas. Den omfattar en byggnad på 590 000 kvadratmeter, som är upptagen av College of Engineering, Informationshögskolan och Centrum för informations- och datasäkerhet och stöder interaktiv och tvärvetenskaplig STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) forskning, utbildning och utbildning som fördelar studenter, fakulteten och samhället och utökar den ekonomiska utvecklingen genom att utveckla partnerskap mellan branschuniversitet.

UNT: s Discovery Park har flera toppmoderna forskningslaboratorier, såsom Materials Research Facility (MRF), en anläggning med högdrivna mikroskop för 3-D karakterisering och bearbetning och växthusskomplexet, en klimatstyrd anläggning utrustad med en utbyggbar infrastruktur för att tillgodose olika odlingsförhållanden, inklusive höga tak för att odla sockerrör och andra långa växter.

Discovery Park ligger nära Interstate 35 och är omgiven av en stor parkeringsplats. Det är också tillgängligt vid campusbussen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

University of North Texas College of Engineering

Institutionen för datavetenskap och teknik vid University of North Texas erbjuder kurser som leder till en civilingenjörsexamen i datateknik. ... [+]

Institutionen för datavetenskap och teknik vid University of North Texas erbjuder kurser som leder till en civilingenjörsexamen i datateknik.

Du har två alternativ för att tjäna en magisterexamen.

Avhandlingen alternativet kräver 30 kredit timmar av kurs, inklusive 6 kredit timmar av avhandlingen.Alternativet utan avhandling kräver 36 studiepoäng av kursen. Det kan innehålla 3 kredit timmar av ett projekt eller 6 kredit timmar av problemet i stället för en avhandling.

Du kan välja ett specialiserat område i samråd med en stor professor och kandidatkoordinatorn.

Graduate Opportunities

Du kommer att kunna arbeta nära med utmärkta lärare för att lösa komplexa problem som företag och konsumenter står inför. Avdelningen har ett samarbete med lokala och nationella företag, och dess industriella rådgivande nämnd består av företrädare för högteknologiska företag.... [-]

Amerikas förenta stater Denton
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of North Texas College of Engineering

Institutionen för datavetenskap och teknik vid University of North Texas erbjuder kurser som leder till en civilingenjörsexamen i datavetenskap. ... [+]

Institutionen för datavetenskap och teknik vid University of North Texas erbjuder kurser som leder till en civilingenjörsexamen i datavetenskap.

Du har två alternativ för att tjäna en magisterexamen.

Avhandlingen alternativet kräver 30 kredit timmar av kurs, inklusive 6 kredit timmar av avhandlingen.Alternativet utan avhandling kräver 36 studiepoäng av kursen. Det kan innehålla 3 kredit timmar av ett projekt eller 6 kredit timmar av ett problem i stället för en avhandling.

Du kan välja ett specialiserat område i samråd med en stor professor och kandidatkoordinatorn.

Graduate Opportunities

Du kommer att kunna arbeta nära med utmärkta lärare för att lösa komplexa problem som företag och konsumenter står inför. Avdelningen har ett samarbete med lokala och nationella företag, och dess industriella rådgivande nämnd består av företrädare för högteknologiska företag.... [-]

Amerikas förenta stater Denton
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of North Texas College of Engineering

Var vill du ha din examen att ta dig? Kommer du att utveckla ett trailblazing, intelligent trådlöst sensornätverk som kan upptäcka biologiska eller kemiska agens? Ett nyt ... [+]

Var vill du ha din examen att ta dig? Kommer du att utveckla ett trailblazing, intelligent trådlöst sensornätverk som kan upptäcka biologiska eller kemiska agens? Ett nytt sätt att hantera akustiska signaler i tal, ultraljud, hörselhjälpmedel eller musik? Eller något helt nytt?

För att få en magisterexamen i elektroteknik väljer du något av följande.

Avhandling alternativ

24 studiepoäng krävs elektroteknik kurser6 kredit timmar av en magisterexamen

Icke-avhandlingsalternativ

33 studiepoäng krävs elektroteknik kurser3 kredit timmar av en riktad studieperiodGraduate Opportunities

Institutionen för elektroteknik vid University of North Texas erbjuder kurser som leder till en civilingenjörsexamen i elektroteknik. Med den här graden kommer du att vara väl positionerad för en färdig karriär i morgondagens tech-driven värld.... [-]

Amerikas förenta stater Denton
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of North Texas College of Engineering

Var kommer du att göra ditt varumärke i framtida innovationer? Kommer du att hjälpa till att tillhandahålla renare och mer hållbar energi, förbättra människors hälsa elle ... [+]

Var kommer du att göra ditt varumärke i framtida innovationer? Kommer du att hjälpa till att tillhandahålla renare och mer hållbar energi, förbättra människors hälsa eller utveckla bättre teknik för mark- och lufttransporter, eller till och med utrymmeutforskning?

Du planerar ditt examensprogram med hjälp och godkännande av din huvudprofessor och rådgivande kommitté. Graduation kräver att man får ett B-medel i alla kurser.

Avhandling alternativ

24 kredit timmar på kurser på grundnivå. Minst 18 kredit timmar måste väljas från kurser som erbjuds av Institutionen för mekanisk och energiteknik. Återstående kurs kan väljas från andra avdelningar med din fakultetsrådgivares godkännande.6 kredit timmar av magisterexamen. En muntlig presentation av avhandlingen krävs. Beslut om godkännande av avhandlingen fattas av din rådgivande kommitté.... [-]
Amerikas förenta stater Denton
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of North Texas College of Engineering

Biomedicinska material, metaller, polymerer, glasögon, elektronik: Alla testas och förbättras varje dag av materialingenjörer och forskare som löser viktiga problem och a ... [+]

Biomedicinska material, metaller, polymerer, glasögon, elektronik: Alla testas och förbättras varje dag av materialingenjörer och forskare som löser viktiga problem och avancerad teknik. Var ska du göra ditt bidrag?

Institutionen för materialvetenskap och teknik vid University of North Texas erbjuder kurser som leder till en civilingenjörsexamen i materialvetenskap och teknik. Studenter väljer bland ett av alternativen nedan.

Avhandling alternativ

12 kredit timmar av kärnkurser12 studiepoäng av valfria ämnen2 kredit timmar av en seminarie kurs i materialvetenskap och teknik6 studiepoäng av avhandling

Icke-avhandlingsalternativ... [-]

Amerikas förenta stater Denton
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of North Texas College of Engineering

Institutionen för teknikteknik vid University of North Texas ger dig möjlighet att få praktisk erfarenhet inom teknikteknik och tekniska studier och förbereder dig för at ... [+]

Institutionen för teknikteknik vid University of North Texas ger dig möjlighet att få praktisk erfarenhet inom teknikteknik och tekniska studier och förbereder dig för att designa, bygga, testa, driva och behålla en rad system och processer. Vår avdelning är den enda i sitt slag i Dallas-Fort Worth-området och erbjuder kurser som leder till en civilingenjörsexamen i teknikteknik.

Ditt program är planerat under ledning av en stor professor eller rådgivare under din första termin på grundutbildning. När examensplanen godkänns av doktorand, kommer du att bli antagen till kandidatur.

Avhandling alternativ

24 studiepoäng av kurser i ett koncentrationsområde6 studiepoäng av avhandling (Du kommer att utveckla ämnet och designa en avhandling i samråd med din akademiska rådgivande kommitté. Detta alternativ avslutas med ett avhandlingar.)... [-]
Amerikas förenta stater Denton
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Amerikas förenta stater