University of North Texas College of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen

Välkommen till UNT College of Engineering, ett ungt och levande college på ett högskoleområde. Högskolan går igenom en omvandlingsfas, som lägger till nio fastighets- och tjänstemän i 2019, med planer på att fortsätta att expandera de närmaste 4-5 åren.

Som ledande inom forskning och utbildning har högskolan etablerat kluster av forskningsexpertis, inklusive tillsatsproduktion, cybersäkerhet och bioengineering. Högskolan arbetar också med regeringen om olika statliga och nationella initiativ, inklusive forskning inom nationellt försvar, responsanalys och lagring av kärnavfall. Vårt partnerskap med Air Force och Army Research Labs ensam stöds av ett årligt forskningsbidrag på 5 miljoner dollar.

Vi har över 4000 studenter vid UNT Engineering, med cirka 250 inskrivna i våra doktorandprogram. Totalt erbjuder Teknikhögskolan 4 doktorander, 7 magisterexamen och 10 kandidatexamen i biomedicinsk teknik, datavetenskap, datateknik, informationsteknik, elteknik, materialvetenskap och teknik, mekanisk och energiteknik, byggteknik och mekanisk teknik som förbereder våra elever att konkurrera på dagens globala marknad. Dessutom har högskolan etablerat flera 3 2 utbildningsprogram med universitet i Indien och Kina.

Som en partner med lokalsamhället samarbetar kollegiet med mer än 20 företag i Dallas Metroplex genom forskning och senior design capstone-projekt. Dessutom tar vår UNT STEM @ thePark-initiativ K-12 studenter från hela DFW tillsammans med UNT Engineering studenter och fakulteter för att lära sig mer om vetenskap, teknik, teknik och matematik.

UNT College of Engineering arbetar för att få en positiv inverkan i våra studerandes liv såväl som inom Dallas Metroplex, delstaten Texas, USA och globalt. Jag uppmanar dig att gå med på vår resa för att få positiva effekter.

Ackreditering

ABET Engineering Accreditation

  • Datorteknik
  • Elektroteknik
  • Materialvetenskap och teknik
  • Mekanisk och energiteknik

ABET datavetenskap ackreditering

  • Datavetenskap
  • Informationsteknologi

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Byggtekniksteknik
  • Elektroteknik
  • Maskinteknik

Uppdrag

Uppdraget från UNT College of Engineering är att utnyttja möjligheten till innovation och excellens inom undervisning, forskning och service. Detta kommer att uppnås genom en strategisk allians bland alla högskolans valkretsar i regionen, delstaten Texas och nationen. De involverade valkretsarna är framför allt våra grund- och doktorander samt akademiska enheter och industri, särskilt i norra Texas, för att främja ekonomisk utveckling och främja en akademiskt varierad miljö.

Syn

Visionen av Engineering College är att ha högkvalitativa lärar- och tvärvetenskapliga forskningsprogram i norra Texas och utöver: inom strategiskt utvalda områden inom teknik, ingenjörsteknik och datavetenskap som tjänar samhället, industrin och yrket. i en intellektuellt stimulerande och mångsidig miljö och till stöd för industri och ekonomisk utveckling.

Strategisk plan

Den strategiska planen presenterar strategier, åtgärder och mätvärden för att utveckla forskarutbildning och forskarutbildning, och stärka forskningen, rykten och utvecklingen av UNT College of Engineering (CENG) från dess nuvarande tillstånd 2014 till den önskade staten 2019 i linje med dess universitetsuppdrag och 2014 strategiska plan för akademiska frågor.

Discovery Park

Nord Texas regionens största forskningspark med nästan 300 hektar utrymme dedikerad till vetenskap, teknik och teknik, ligger UNT Discovery Park 5 miles norr om UNT: s huvud campus i Denton, Texas. Den omfattar en byggnad på 590 000 kvadratmeter, som är upptagen av College of Engineering, Informationshögskolan och Centrum för informations- och datasäkerhet och stöder interaktiv och tvärvetenskaplig STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) forskning, utbildning och utbildning som fördelar studenter, fakulteten och samhället och utökar den ekonomiska utvecklingen genom att utveckla partnerskap mellan branschuniversitet.

UNT: s Discovery Park har flera toppmoderna forskningslaboratorier, såsom Materials Research Facility (MRF), en anläggning med högdrivna mikroskop för 3-D karakterisering och bearbetning och växthusskomplexet, en klimatstyrd anläggning utrustad med en utbyggbar infrastruktur för att tillgodose olika odlingsförhållanden, inklusive höga tak för att odla sockerrör och andra långa växter.

Discovery Park ligger nära Interstate 35 och är omgiven av en stor parkeringsplats. Det är också tillgängligt vid campusbussen.

Platser

Denton

Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium