University of Saint Mary

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tradition

University of Saint Mary grundades 1923 av Sisters of Charity of Leavenworth och har en lång tradition av akademisk excellens. Saint Mary är ett tätt samhälle där en-mot-en uppmärksamhet värderas och tillväxt mäts med mer än en procent i en betygsbok.

USM fokuserar på att uppfylla behoven hos både våra studenter och samhället - att etablera akademiska program där syfte, global inverkan och långsiktig framgång styr deras existens. Eleverna inspireras att följa sina drömmar och hitta deras potential - att välja bland över 30 huvudämnen, minderåriga och koncentrationer; åtta forskarutbildningar, inklusive USM: s nyaste: Master of Science in Athletic Training; tillsammans med en doktor i sjukgymnastik.

Uppdrag

University of Saint Mary utbildar studenter med olika bakgrund för att förverkliga sin gudgivna potential och förbereder dem för värdecentrerade liv och karriärer som bidrar till välfärden i vårt globala samhälle.

Foundation in the Liberal Arts

Grundläggande för en liberal konstutbildning, grundläggande läroplanen är utformad för att skapa bredd av kunskap hos akademiker. USM är en av 700 högskolor i rådet för oberoende högskolor som stöder ett nationellt förespråkarprogram som främjar förståelsen för den liberala konsten och effektiviteten av oberoende högre utbildning som kallas "Power of Liberal Arts."

Platser

Leavenworth

Address
South 4th Street,4100
66048 Leavenworth, Kansas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium