University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of San Diego Shiley-Marcos School of Engineering gör mer än att utveckla världsklass ingenjörer och datavetare i ett nationellt erkänt program. Vi hjälper dessa ljusa sinnen att utvecklas till Changemakers med ett globalt perspektiv, social medvetenhet och ledarskapsförmåga för att göra skillnad i världen. Vi tillgodoser de studenter som, som barn, syftade till att bygga något mer komplicerat än bilden på Lego-lådan. Här kan de som utmanar konvent bli framgångsrika yrkesverksamma som sätter ett positivt prägel på sin värld.

University of San Diegos ingenjörsprogram grundades 1987 och grundades nyligen som en skola 2013 av Darlene Marcos Shiley, vars extraordinära vision och inspiration resonerar i våra korridorer, våra samhällen och våra hjärtan. Genom åren har ingenjörskunskap vid USD vuxit till ett livligt program som rankas # 13 i landet bland icke-doktorandbeviljande ingenjörsprogram av US News & World Report. Idag erbjuder vi grundutbildningar inom datavetenskap, elektroteknik, industri- och systemteknik, integrerad teknik och maskinteknik samt forskarutbildningar inom tillämpad artificiell intelligens, tillämpad datavetenskap och cybersäkerhetsteknik. Skolan har ett hem som är lika fantastiskt och innovativt: Belanich Engineering Center, möjliggjort av en generös givare som tror på skolans uppdrag och inverkan.

Det finns många krafter bakom vår tillväxt: vårt akademiska rykte, ackreditering, dubbla BS / BA-examen, små klassstorlekar och personlig uppmärksamhet bidrar till kraftpaketutbildade. Som en extra dragning hjälper University of San Diego rankning som en av landets vackraste campus verkligen. Studenter och lärare rensar huvudet och uppfriskar sina sinnen genom att promenera på campusens byggnader i missionsstil, blötläggning i vår utsikt över kullen över Mission Bay och andas havsluften färgad med doften av eukalyptusträd och bougainvilleablommor. Det är en plats som håller både studenter och lärare friska, avslappnade och mycket väl matade.

Redo att utforska USD: s Shiley-Marcos School of Engineering?

Platser

San Diego

Address
Alcala Park,5998
92110 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium