University of Southern California USC Division of Biokinesiology and Physical Therapy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

USC-avdelningen för biokinesiologi och sjukgymnastik är engagerad i kontinuerligt lärande och innovativa lösningar för att utföra vårt uppdrag: att förbättra människors hälsa och livskvalitet. Följaktligen förbereder vi nästa generation av fysioterapeuter för att leverera den högsta nivån av vård till samhället. Vi är ledare som formar vårdens framtid.

Vi har byggt upp ett unikt och inflytelserikt samhälle av lärare, studenter, personal, patienter och andra partners och använder ständigt våra kombinerade styrkor inom forskning, utbildning och klinisk service för att skapa friskare individer och samhällen.

Rankat som nummer 1 i landet av US News & World Report sedan 2004, vi fortsätter att vara ett prestigefyllt centrum för kompetens - och vi fortsätter att frodas, med sjukgymnastik som en av landets snabbast växande hälsoyrken.

Våra utbildningsprogram tillåter akademiker att välja en pedagogisk väg för att hjälpa dem att nå sina mål och bli ledare inom området. Majoriteten av våra studenter är inskrivna i vår banbrytande, treåriga doktor i sjukgymnastik (DPT), som levereras i både hybrid- och bostadsformat. Vi erbjuder också ett av de bästa programmen inom biokinesiologi - studiet av de biologiska rörelsebaserna, med en magisterexamen och en doktorsexamen.

Platser

Los Angeles

Address
Alcazar Street,1540
90033 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium