University of Southern California USC Herman Ostrow School of Dentistry

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Herman Ostrow School of Dentistry of USC! Sedan 1897 har Ostrow School of Dentistry format begåvade studenter till framstående tandläkare och tandhygienister. Vår utmanande kliniska utbildning och våra expertfakultetsmedlemmar ger framtida muntliga hälso- och sjukvårdspersonal de färdigheter de behöver för att bli bäst. Tandläkare och tandhygienister ses konsekvent som några av de mest betrodda och respekterade yrkesverksamma som tjänar allmänheten, och våra akademiker är en del av anledningen. Ostrow utbildar inte bara utmärkta kliniker utan producerar också yrkesverksamma som förtjänar sina patienters förtroende med ett obevekligt engagemang för exemplariska etiska standarder. Våra akademiker förtjänar också respekt för sina kollegor och tar aktiva ledarroller i den organiserade tandvårdssamhället från lokal till internationell nivå.

Dessutom ger våra olika forskningsaktiviteter eleverna en mängd möjligheter att maximera djupet och bredden av deras pedagogiska upplevelser. Ostrow är hem för några av de ljusaste namnen inom oral och kraniofacialbiologi, stamcellsvetenskap, biofilmforskning, klinisk undersökning och mer. Många av våra studenter utnyttjar denna rika vetenskapliga miljö, tar sin tandutbildning till laboratoriet och dyker upp med en djup uppskattning av vetenskapen bakom de senaste framstegen inom tandbehandlingar.

Ostrow är också känt för sitt samhällsuppsökande arbete. Våra studenter, lärare, personal och alumner tillhandahåller muntliga hälsotjänster och utbildning till tusentals människor i nöd, oavsett om de är internationella gränser eller här i Los Angeles. Att ta hand om de mindre lyckliga hjälper inte bara utsatta befolkningar utan ger också våra studenter värdefulla kliniska erfarenheter och inspirerar till ett varaktigt engagemang för service.

Platser

Los Angeles

Address
West 34th Street,925
90089 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium