University of Southern California USC Jimmy Iovine and Andre Young Academy for Arts, Technology and the Business of Innovation

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

USC Jimmy Iovine och Andre Young Academy grundades 2013 med en visionär gåva från entreprenörerna Jimmy Iovine och Andre Young (Dr. Dre), för att inrätta en ny skola för att vårda kritiskt tänkande och obehindrad kreativitet i skärningspunkten mellan fyra viktiga områden: konst och design; teknik och datavetenskap; affärs- och venture management; och kommunikation.

Hösten 2014 anmälde akademin sin första klass av nybörjare som tog examen i maj 2018. Strax därefter utnämndes akademin till USC: s 20: e professionella skola och förblir under ledning av Erica Muhl som skolans tidigare grundande verkställande direktör och inledande dekan.

Akademin är tänkt som en pedagogisk start och är inte bara ett hem för disruptors utan en disruptor själv. Dess modell är unik bland högre utbildningsinstitutioner och på bara några år uppnår den redan studentresultat som uppmärksammas från högre utbildning, forskning, big tech och de kreativa branscherna. Akademistudenter har betydande förmågor som ledare, kreativa och tvärvetenskapliga teammedlemmar som fokuserar på problemlösning på hög nivå inom områden som är så olika som informationssystem, produktutveckling, mänsklig centrerad design, e-handel, hälsoinnovation, social förändring och framtiden för ekosystemen för konst, media och underhållning. Som innovatörer som är väl förberedda för ett ständigt föränderligt globalt landskap tar de redan mycket konkurrenskraftiga praktikplatser, stipendier och heltidsjobb i en organisationslista som inkluderar Google, Apple, Intel, Adobe, Facebook, Oculus, Spotify, IDEO, Dreamworks, Sony, Imagine Entertainment, Sundance, PriceWaterhouseCoopers, Hulu, NVIDIA, DEKA Research Labs och Verizon. Akademins startups har hittills fått mer än 26 miljoner dollar i finansiering, och en produkt som designats och utvecklats exklusivt av akademistudenter, Mira Augmented Reality Headset, fick det prestigefyllda 2018 Red Dot Product Design Award.

Platser

Södra Los Angeles

Address
90007 Södra Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium