University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Motto: Anslut - Transform - Lyckas

Vetenskaperna ger möjlighet till utforskning och upptäckt i strävan efter ny kunskap, förståelsessystem i den fysiska och naturliga världen och för att förbättra det mänskliga tillståndet. Med de utmaningar världen står inför har det aldrig varit en bättre tid att bedriva en utbildning inom vetenskaper, hälsovård eller idrottsstudier. Forskare, tekniker och vårdgivare är efterfrågade. College of Natural and Health Sciences erbjuder strikta läroplaner av hög kvalitet som är utformade för att förbereda studenterna för de utmaningar och möjligheter som ligger framöver.

Högskoleavdelningar

  • Biologi
  • Kemi, biokemi och fysik
  • Hälsovetenskap och mänsklig prestation
  • Amning
  • Läkareassistentmedicin
  • Sport Management

Vår fakultet är utmärkta lärare, både i klassrummet och som arbetar med elever på individuell basis. UT har investerat stort i utvecklingen av våra högskolas undervisnings- och forskningsanläggningar och laboratorier. Fakulteten, inte doktorander, undervisar alla laboratoriekurser på alla våra institutioner.

Vår högskola främjar kontinuerligt relationer med organisationer i större Tampa Bay-område och på andra håll för att ge studenter möjlighet att bedriva praktik, frivillig eller interagera med proffs som arbetar inom det valda området. Varje avdelning erbjuder också utlandsstudier som studenter kan ta kredit för sin examen.

Uppdragsbeskrivning

College of Natural and Health Sciences (CNHS) erbjuder en strikt, högkvalitativ läroplan för att förbereda en varierad befolkning av studenter för de snabba framstegen inom vetenskap, hälso- och sjukvård och idrottsstudier. Fakulteten och personalen tillhandahåller en transformativ utbildning inbäddad i en kultur av respekt och positivitet, som förbereder studenterna för de utmaningar och möjligheter de kommer att möta. Genom partnerskap, samarbeten och kontakter engagerar vår fakultet, personal och studenter forskning, klinisk praxis och stipendium, interaktiv och erfarenhetsutredning och praktikmöjligheter som utvecklar framgång.

Platser

Tampa

The University of Tampa

Address
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Tampa, florida, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 813-253-3333

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium