University of Texas Arlington

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är Mavericks

University of Texas i Arlington, en utbildande ledare i hjärtat av den blomstrande norra Texas-regionen, vårdar sinnen inom en miljö som värderar excellens, innovation och mångfald. UTA ägnar sig åt att främja livslånga elever och kritiska tänkare som vår region och nation kräver.


Ett universitet för högklassighet

UTA är en växande Carnegie Research-1 "högsta forskningsaktivitet" kraftverk engagerade i livsuppbyggande upptäckt, innovativ undervisning och omtänksamt samhällsengagemang.

US News och World Report: s "Bästa forskarskolor" rankar mer än 20 forskarutbildningar vid UTA. Våra högt rankade akademiska program lockar de bästa och ljusaste forskarna från över 100 länder, och vår fakultet och studenter får konsekvent nationellt och internationellt erkännande för sina prestationer. Som det sjätte mest mångsidiga universitetet i landet är UTA stolt över kulturell inkludering och möjlighet.

Djupet i dessa utmärkelser accentuerar UTA: s status som en framstående plats för intellektuella sysselsättningar och förare för positiv förändring.

Avancerade faciliteter

Fler resurser. Mindre konkurrens.

Vi har några av de mest otroliga inlärningsmiljöerna i University of Texas System. Studenterna som kommer hit inser snart att de har tillgång till allt. Från konstnärer som visar sitt arbete i galleriet i UTA, till framtida sjuksköterskor som svarar på nödsituationer i vårt Smart Hospital eller upptäcker nya satsningar inom vetenskap och medicin i den nya Science Engineering Innovation Research-byggnaden. Våra elever får chansen att arbeta i utrymmen som suddar gränsen mellan världen de lär sig i och den de kommer att hjälpa till med att forma.


Våra alumner är världsledare

Vi ansluter studenter till deras karriär. Vi ger vår fakultet möjlighet att sträva efter deras intressen. Och vi förser världen med nya idéer och bestämd talang. Det som gör alla dessa saker möjliga är vår starka centrala organisation som arbetar med effektivitet, tydlighet och integritet.

Bland universitetets mer än 220 000 studenter är astronauter, sjuksköterskor, lärare, entreprenörer, konstnärer, borgmästare, forskare och några av de främsta påverkarna i området Dallas-Fort Worth. Genom deras förvaltarskap, entusiasm och generösa stöd hjälper de UTA att uppnå sitt uppdrag som ger studenter och fakulteter möjlighet att förändra världen med djärva lösningar och global påverkan.

UTA-kandidater bidrar årligen med en ekonomisk påverkan på 20,7 miljarder dollar till staten Texas och 16,1 miljarder dollar till norra Texas. Våra alumner arbetar på alla 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500 företag. Vi följer inte världen, vi vidarebefordrar den till våra standarder.

Platser

Arlington

Address
South Nedderman Drive,500
76013 Arlington, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium