University of Utah Health

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om University of Utah Health

University of Utah Health är en ekonomisk motor till skillnad från andra i Utah. Med mer än 14 000 fakulteter och personal är det en av statens största arbetsgivare och bidrar med miljontals dollar i nettointäkterna till Utah varje år. Men University of Utah Health påverkan går utöver balansräkningen. Dess slutlinje inkluderar hälsa och välbefinnande för Utah-invånare i varje hörn av staten och från alla samhällsskikt.

University of Utah Health är det enda universitetshälsovårdssystemet i delstaten Utah och tillhandahåller patientvård för folket i Utah, Idaho, Wyoming, Montana och stora delar av Nevada. Det är också utbildningsplatsen för de flesta Utahs läkare, sjuksköterskor, farmaceuter, terapeuter och annan vårdpersonal.

Vårt uppdrag

University of Utah Health betjänar befolkningen i Utah och därefter genom att ständigt förbättra individens och samhällets hälsa och livskvalitet. Detta uppnås genom spetskompetens inom patientvård, utbildning och forskning; var och en är avgörande för vårt uppdrag och var och en gör de andra starkare.

  • Vi tillhandahåller medkännande vård utan kompromisser.
  • Vi utbildar forskare och vårdpersonal för framtiden.
  • Vi bedriver forskning för att främja kunskap och välbefinnande.

Platser

Salt Lake City

Address
Presidents' Circle,201
84112 Salt Lake City, Utah, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium