University of Virginia McIntire School of Commerce

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om McIntire

McIntire School of Commerce betraktas som en av landets finaste handelshögskolor och erbjuder program i världsklass på grundutbildningen, examen och certifikatnivåer. McIntires grundutbildningsprogram erbjuder studenter en Bachelor of Science in Commerce grad; studenter kan välja att koncentrera sig i ekonomi, redovisning, marknadsföring, förvaltning eller informationsteknik.

Förutom sin grundutbildningsprogram erbjuder McIntire fem forskarutbildningsprogram. MS in Commerce Program, en master i ledning, är utformad för att förbereda nya forskare inom liberal konst, vetenskap och ingenjörer för karriär i näringslivet; MS i Global Commerce, erbjuds i partnerskap med två kända handelshögskolor, ESADE Business School i Barcelona, Spanien och Lignan College vid Sun Yat-sen University i Guangzhou, Kina, ger nyutexaminerade med doktorsexamen möjlighet att utveckla globala affärer färdigheter som kan betala utdelning under hela sin karriär. MS i redovisningsprogrammet hjälper nyutexaminerade redovisning studenter att skärpa de analytiska och tekniska färdigheter de behöver för att utmärka sig inom redovisning.

MS i Management of Information Technology (MS i MIT) Programmet är för yrkesverksamma inom yrkesutbildningen som söker yrkesverksamhet genom att förbättra sin förståelse för företagets IT-nexus. MSBA i Business Analytics (MSBA), levererad i samarbete med UVAs Darden School of Business, ger expertberedning i de analytiska, tekniska och ledarskapskunskaper som krävs för att omvandla dataset till strategiska beslut.

I 2019 förvärvade MS i Commerce en # 1 ranking för "Best Master's in Management" -programmet i USA av The Economist. I 2018 fick McIntire rankningen # 2 bland forskarutbildningsprogram i USA av företagsutbildningswebbplats Poets

År 2019, Poets

117480_pexels-photo-1451448.jpeg

Uppdragsbeskrivning

På McIntire är vår tradition innovation. Skolans uppdrag, antagen 2013, fångar denna McIntire mantra:

McIntire School of Commerce är en professionell skola engagerad i skapandet och spridningen av kunskap som väsentligt påverkar idéer och handlingar från studenter, forskare och företagsledare över hela världen. McIntire School strävar efter att vara det bästa, mest innovativa, globalt fokuserade grundutbildningsprogrammet i världen och erbjuda högkvalitativa, innovativa, specialiserade masterprogram, även med en global inriktning. Två viktiga delar för att uppnå programkvalitet och innovation är integrerade och handlingsinriktat lärande och kapitaliseringar på fakultets, personal, studenter och alumners styrkor genom stark kultur och samhälle.

De fem huvudprinciperna i detta uppdragsutlåtande är kvalitet, innovation, integration, global inriktning och samhälle. Dessa principer förstärks konsekvent till fakultet, personal, studenter, alumner och företagspartners genom McIntires fakultets- och personalmöten, tvååriga möten med McIntires styrelser som består av alumner och företagspartners och McIntires olika kommunikationsfordon som innehåller McIntire-tidningar, årligen rapporter och olika former av elektroniska medier. Dessa principer driver strategiska beslut om program, läroplan, fakultet, personal och studentutveckling. Med ett engagemang för excellens, en innovativ anda, ett integrerat perspektiv, en uppskattning av globaliseringen av verksamheten och en stark samhällsengagemang är skolans vision att utveckla studenter till ledare som framgångsrikt bor, jobbar, konkurrerar och bidrar till det nya global verklighet.

Historia

University of Virginia grundades 1819 av Thomas Jefferson. Hans vision om en "akademisk by", där forskare och studenter arbetar nära varandra, är fortfarande avgörande.

McIntire School, grundad 1921 med en begåvning från Paul Goodloe McIntire, stöder starkt Jeffersons koncept av en akademisk by. Dess grundutbildningsprogram har uppnått ett starkt nationellt rykte, och dess examenprogram inom redovisning, handel, global handel och förvaltning av informationsteknik är högt rankad av arbetsgivare. På samma sätt erbjuder McIntire Business Institute karriärförhöjande certifikatprogram för akademiker, akademiker och yrkesverksamma.

Platser

Charlottesville

Address
125 Ruppel Drive
22903 Charlottesville, virginia, Amerikas förenta stater