University of Virginia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

1819 grundade Thomas Jefferson University of Virginia och invigde ett djärvt experiment - ett offentligt universitet utformat för att främja mänsklig kunskap, utbilda ledare och odla ett informerat medborgarskap.

Två århundraden senare blomstrar denna vision. Across Grounds - och över hela världen - UVA-studenter, fakulteter, personal och studenter utmanar konventionen, bryter hinder och strävar efter det större goda.

Som en av landets ledande offentliga institutioner skjuter UVA gränserna för vad som är möjligt - alltid i namnet på det större goda. En av de saker som gör detta möjligt är ett oöverträffande engagemang för initiativ som växer, stärker och formar vår institution för framtiden.

Universitetet är en ikonisk offentlig institution för högre utbildning, och har stolt över nationellt rankade skolor och program, mångfaldig och utmärkt fakultet, ett stort akademiskt medicinskt centrum och stolt historia som ett känt forskningsuniversitet. Samhället och kulturen vid universitetet berikas av aktivt självstyre av studenter, långvarigt engagemang för konsten och ett robust NCAA Division I friidrottsprogram.

Platser

Charlottesville

Address
Duffy Boulevard,10
22903 Charlottesville, virginia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium