University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Målet med Business School på UW Tacoma är att erbjuda en relevant, tillämplig och snabb utbildning som omedelbart kommer att översätta till arbetskraften i denna region och därefter. Vi är stolta över att arbeta och lära oss här och inbjuder dig att gå med oss. Upplev skillnaden som en UW Tacoma Business-examen kan göra i din framtid.

Grundutbildningen fokuserar på inlärningsresultaten för kommunikation, kvantitativ analys, ekonomiska färdigheter, strategiskt tänkande, etik och företag i samhället, global medvetenhet, teamwork, teknik och professionalism; kompetenser som identifierats av South Sound affärsledare som väsentliga för en framgångsrik karriär inom företaget. BABA erbjuder koncentrerade studier inom redovisning, ekonomi, management, marknadsföring och allmän verksamhet. Praktikmöjligheter gör det möjligt för elever att tillämpa de färdigheter som lärts i klassen i verkliga arbetssituationer samtidigt som de får värdefull erfarenhet.

MBA-läroplanen ger nuvarande och framtida chefer den kunskap som krävs för att lyckas i en allt mer dynamisk och komplex affärsmiljö från 2000-talet. Programmet integrerar ledarskap, teknisk, analytisk, interpersonell och kommunikationsförmåga. Eleverna lär sig att bedöma trender i dagens ' s snabba affärsmiljö och att utveckla och genomföra förändringar på ett effektivt sätt. Deltidskvällsprogrammet är utformat för att arbeta vuxna med livliga liv och behovet av att balansera skolan, arbetet och det personliga livet.

Milgard Master of Accounting (MAcc) -programmet är utformat för att stärka redovisningskarriärer med en praktisk och forskningsbaserad läroplan i offentlig, företags, statlig och icke-vinstdrivande sektorsbokföring. Vårt program uppfyller kravet för läsåret för att delta i CPA-examen - många av våra MAcc-studenter gör det! Bekvämt erbjudna vardagskvällar är våra kurser utformade för att göra det möjligt för studenter att få sin kandidatexamen på nio månader.

Vårt uppdrag

Milgard School of Business kultiverar företagsledare genom banbrytande och personligt tillgänglig utbildning, mångfaldig forskarutforskning och innovativt samhällsengagemang samtidigt som det främjar socialt ansvar. Vi inspirerar eleverna att bli livslånga elever.

Vår vision

Milgard School of Business förvandlar våra samhällen genom innovativt tänkande, medkännande ledarskap och föredömligt engagemang från intressenter.

Strategiska mål

  • Använd praxis med hög påverkan (https://www.aacu.org/leap/hips) för att fullfölja löften om en transformerande inlärningsupplevelse för studenter
  • Skapa och sprida kunskap genom olika intellektuella bidrag
  • Erbjuda distinkta program och centra som svarar mot samhällets behov och marknadskrav
  • Utrusta studenter för meningsfulla och framgångsrika karriärer
  • Odla alumner för att fungera som ambassadörer som stöder näringslivet, varandra och skolan
  • Invester i fakultet och personal för att optimera potentialen i deras karriärer och bidrag till skolan
  • Styrk en inkluderande kultur som bygger på förtroende, respekt, samarbete och konstruktiv dialog

Platser

Tacoma

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Telefon
253.692.4400

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium