University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Forskarutbildning vid UWM är mer än bara en examen. Det är en upplevelse. Oavsett om du är intresserad av en professionell magisterexamen, utvecklar din karriär med certifiering eller bedriver forskning och får din doktorsexamen kan du vara säker på att vi är lika engagerade i din utbildning som du är. Här är lite om oss ...

Som ett av bara två offentliga forskningsuniversitet i staten erbjuder UWM 135+ magister-, doktorand-, yrkes- och examensprogram, mer än något annat universitet i sydöstra Wisconsin. Våra utmärkande program inkluderar den första skolan för sötvattensvetenskap i Amerika, den enda dedikerade folkhälsoskolan i staten och den enda dedikerade konstskolan i University of Wisconsin System, bland många andra topprankade program.

Våra nationellt kända professorer är ledare inom sina områden som brinner för att utveckla nästa generation ledare. Du kommer att arbeta tillsammans med lärare för att främja viktig och innovativ forskning i UWM: s 170+ centra, laboratorier och institut.

Vi är en livlig gemenskap med nästan 25 000 studenter - inklusive nästan 4700 studenter - från hela landet och mer än 80 länder. Vårt campus är det mest varierande i UW-systemet.

Platser

Milwaukee

Address
North Downer Avenue,3203
53211 Milwaukee, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium