University of Wisconsin-Stout

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett universitet som får resultat

UW-Stout är ett omfattande, karriärfokuserat polytekniska universitet. Våra studenter, fakulteter och personal använder tillämpat lärande, vetenskaplig teori och forskning för att lösa problem i verkligheten, växa statens ekonomi och tjäna samhället.

Beläget i natursköna Menomonie, Wisconsin, har vårt campus en lång och rik historia av att tillhandahålla ett tydligt utbud av program. Våra studenter har 98,8% för att hitta arbete eller fortsätta sin utbildning efter examen. Vi är stolta över våra enorma branschpartnerskap och vårt bidrag till den lokala och regionala ekonomin.

Att driva ekonomin framåt

På UW-Stout främjar vi en kultur där eleverna får ovärderliga kunskaper och kunskaper. Med tre gånger så många labb som föreläsningssalar är våra studenter nedsänkta i branschrelevant, praktiskt lärande. Detta är delvis tack vare våra enorma industrisamarbete med nationellt erkända företag som Target, Thomson Reuters, Sony och 3M.

Men det är inte bara studenter som gynnas här - för varje dollar som investeras i UW-Stout får skattebetalarna 3,50 dollar i ekonomiska bidrag. En konsekvensstudie som genomfördes 2016 visade att vårt universitet som helhet bidrar med 271,8 miljoner dollar per år till den regionala ekonomin.

Platser

Menomonie

Address
Broadway Street South,712
54751 Menomonie, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium