University of the Sciences in Philadelphia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om vetenskapsuniversitetet

University of the Sciences har förberett studenter att vara ledare och utövare inom hälso- och vetenskapsområdet i nästan 200 år. Nyckeln till dess utmärkande utbildning är en tradition av praktisk forskning och erfarenhetsinlärning som är uppenbar för alla akademiker som har gått sitt campus. Sedan grundandet 1821 som Philadelphia College of Pharmacy, den första farmaceutiska högskolan i Nordamerika, har USciences vuxit till mer än 30 examensbevisande program från kandidatexamen till doktorsexamen inom hälsovetenskap, bänkvetenskaper och hälso- och sjukvård och politikområden . Studenter i USciences är beprövade överallt.

130599_130511_USciences-STC-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Mission, Vision and Values of University of Sciences

Uppdrag

University of the Sciences förbereder studenterna på att bli ledare, innovatörer och skickliga utövare inom vetenskaperna, hälsoyrken och relaterade discipliner. Vi levererar högsta kvalitet i undervisning, forskning och service genom en säker och stödjande miljö där våra elever lever, lär sig och lyckas.

Syn

Vetenskapsuniversitetet kommer att erkännas som en ledare för utbildning och forskning inom vetenskap och sjukvård. Vi tillhandahåller tvärvetenskapliga, samarbetande utbildningsupplevelser och globala möjligheter som inspirerar våra kandidater, fakulteter och personal att främja positiv förändring. Kandidater kommer att eftersträvas eftersom de är medkännande vårdgivare, kritiska tänkare och diplomater av förändring, vilket gör innovativa förändringar för att förbättra samhället.

värden

  • Vi förkämpar innovation inom interprofessionell utbildning, undervisning och forskning.
  • Vi omfattar stipendium, utvecklar teknik och livslångt lärande.
  • Vi främjar entreprenörskap, professionalism och samarbete och bygger på vår stolta arv som landets första apotekskola.
  • Vi kultiverar respekt, mångfald, medborgarskap, livlighet och inkludering.
  • Vi strävar efter kvalitet, integritet och hållbarhet i alla aspekter av universitetslivet.
  • Vi stöder vårt samhälle och bidrar till dess ekonomiska vitalitet.

Platser

Philadelphia

Address
600 South 43rd Street
19104 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium