University of Illinois at Urbana-Champaign

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför Illinois?

Universitetet i Illinois ligger i hjärtat av högsta klass och har tillgång till modern forskning och samtidigt främjar en familjär atmosfär. Högskolan för jordbruks-, konsument- och miljövetenskaper (ACES) har fem mastervetenskaper inom Professional Science: Jordbruksproduktion (inkluderar djurvetenskap, grödvetenskap och hållbar produktion), biobearbetning

College of Liberal Arts

Även om våra huvudpersoner och koncentrationer verkligen är olika, är det enande temat en betoning på lärande genom att göra i klassrummet och samarbeta med branschpartner. Vårt program styrs av en extern rådgivande styrelse som består av högt ledarskap från flera Fortune 500-företag.

Vad vi gör och varför det betyder något

Vår fakultet i världsklass arbetar för att främja sina fält för att skapa riklig mat, energi och en hälsosam miljö.

Illinois Professional Science Master's Office hjälper eleverna att navigera på deras utbildnings- och karriärväg. Denna typ av stöd har lett till en 100% praktikplats och en 92% karriärplacering inom 12 månader efter examen. Inkommande studenter paras också med en av de över 200 PSM-studenterna för mentorskap.

Ansök idag för att gå med i University of Illinois familj.

University of Illinois rankades just nr 1 för offentliga universitet i Mellanvästern för bästa avkastning (avkastning på investering).

Urbana-Champaign är en mikro-urban oas med tillgång till föreställningar i världsklass, konstgallerier, musikplatser och mer. Dessutom är det en kort resa till Chicago, St. Louis och Indianapolis.

Ansök idag!

Platser

Champaign

Address
204 Coble Hall 801 S. Wright Street
61820 Champaign, Illinois, Amerikas förenta stater